Τί Ζαμπίδης και μαλ@κ!$ς.....Πάλεψε με αρκούδα και επέζησε

Πάλεψε με αρκούδα και επέζησε
 
 
Για την οδυνηρή εμπειρία του από την επίθεση αρκούδας μίλησε ένας 57χρονος άνδρας που κατάφερε να επιβιώσει παρά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τεράστιο θηλαστικό.
Η άνιση πάλη, άφησε τον John με κομμάτια από το κεφάλι του και το πρόσωπο του να κρέμονται, ενώ οι γιατροί του αφαίρεσαν το αριστερό μάτι.
Η σπάνια επίθεση συνέβη καθώς ο John Chelminiak είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του στο εξοχικό του στη λίμνη Wenatchee. Η αρκούδα του επιτέθηκε εντελώς ξαφνικά.Ο 57χρονος που δεν έχασε την ψυχραιμία του, ισχυρίζεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που κατάφερε να επιβιώσει καθώς...
πάλεψε με την τεράστια θηλυκή αρκούδακαι δεν την άφησε να τον ρίξει τελείως κάτω.
Σήμερα, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, «ντυμένος» ολόκληρος με επιδέσμους ο τυχερός μέσα στη ατυχία του άνδρας ξαναφέρνει στη μνήμη του τις στιγμές της επίθεσης: « Ήταν ......μια φρικτή πάλη. Θυμάμαι σαν να είναι τώρα να με δαγκώνει στο κεφάλι καθώς και τον ήχο που έκαναν τα δόντια της όταν μου έσχιζαν το κρανίο». Μάλιστα, ο 57χρονος άνδρας αυτό που θυμάται είναι μια «φωτεινή λάμψη», καθώς η αρκούδα του έβγαζε το μάτι με τα νύχια της.
Μέχρι και σήμερα δεν είναι σίγουρος το πώς κατάφερε να της ξεφύγει, αλλά αυτό που θυμάται είναι ότι η αρκούδα σταμάτησε εντελώς ξαφνικά να του επιτίθεται. Μέχρι στιγμής, ο John Chelminiak έχει υποβληθεί σε 5 χειρουργικές επεμβάσεις αλλά όπως λέει και ο ίδιος είναι «θάυμα» που ζει.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ