Περιστατικά με Ναρκομανείς,,,

Περιστατικά με Ναρκομανείς,,,

 

Σήμερα καθως περπατουσα μεσημερακι σε κεντρικο δρομο της Θεσσ/κης, με πλησιασανε 2 ναρκομανείς και με απειλησαν με συριγγα, να τους δωσω ολα τα χρηματα που διεθετα εκεινη τη στιγμη.
Φυσικα και αρνηθηκα και εφυγα περπατωντας σε αλλη μερια, μιας και ηταν μεσημερι με πολυ κοσμο τριγυρω μου.
Ας μην εφτανε μονο αυτο το περιστατικό, το βράδυ καθως γυρνουσα απο διασκέδαση μαζί με αλλους 3 φιλους μου σε κεντρικοτατο δρομο, μας πλησιασανε παλι 2-3 ναρκομανείς , όπου διπλα τους στα παγκάκια ηταν η παρεα τους (αλλα 7-8 ναρκομανείς ) και μας ζητησαν παλι χρηματα. Εμεις αρνηθηκαμε, με αποτελεσμα να υπάρξει μια λογομαχία, αλλα κρατησαμε την ψυχραιμια μας και φυγαμε..
Και διερωτώμαι τώρα εγώ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? Απ τι στιγμη που γνωριζουν που κυκλοφορουν τετοια ατομα γιατι δεν λαμβανουν μετρα?
Φανταστειτε αν αντι στην θεση μας, ηταν μια παρεα κοριτσιων, φανταστειτε να ηταν η αδελφη σας, να ηταν η κορη σας.. ΤΙ θα γινοταν τοτε??
Και το χειροτερο απ ολα, δεν μπορουμε να λαβουμε μετρα εμεις, γιατι αν παρουμε τον νομο στα χερια μας, εμεις θα μπλεξουμε, αυτοι γιατι γλυτωνουν? Γιατι δεν τους κανει τπτ η Αστυνομια?

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ