Ενέδρα σε διευθυντή φυλακών


Ενέδρα σε διευθυντή φυλακών





Ενέδρα προειδοποίηση χθές στις 6 το απόγευμα στη Χαλκίδα σε βάρος του Παύλου Δουλάμη διευθυντή στις φυλακές Ανηλίκων του Αυλώνα. Τρείς κουκουλοφόροι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, του έριξαν σπρέι πιπεριού και τον χτύπησαν στο κεφάλι με άγνωστο αντικείμενο, προκαλώντας του τραύμα.
Στο νοσοκομείο της πόλης όπου του έγιναν ράμματα, ο διευθυντής δεν ήταν σε θέση να υποδείξει από ποιόν κρατούμενο προέρχεται αυτό το χτύπημα. Οι αρχές πάντως θεωρούν πως ήταν προειδοποίηση, γιατί οι δράστες είχαν τη δυνατότητα να του προκαλέσουν πολλαπλά χτυπήματα. Ο κ. Δουλάμης μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν διευθυντής στις φυλακές Κορυδαλλού.
Στη θέση αυτή τοποθετήθηκε μετά την τελευταία απόδραση με ελικόπτερο του Αλκέτ Ριζάι και του Βασίλη Παλαιοκώστα. Στην Αυλώνα ζήτησε ο ίδιος να μετατεθεί επειδή στη Χαλκίδα διαμένει μόνιμα η οικογένεια του. Να σημειωθεί πως στις 10 του περασμένου Μαρτίου, πρώην Αλβανός κρατούμενος που αναζητείται είχε πυροβολήσει κοντά στην πλατεία Μέμου τον Σπύρο Λαχανά σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο υπάλληλος πυροβολήθηκε τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του. Μια από τις βολίδες τον βρήκε στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ βαριά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ