Αυτοκτόνησε ο γιατρός που κατηγορούνταν για τον πνιγμό του γιού του

Αυτοκτόνησε ο γιατρός που κατηγορούνταν για τον πνιγμό του γιού του

 

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην υπόθεση του γιατρού που κατηγορούταν ότι ευθυνόταν για τον πνιγμό του 4χρονου αγοριού του. Σύμφωνα με την αποκλειστική είδηση που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Αξίζει να το Ζείς», ο γιατρός αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε
να αποτεφρωθεί, και η στάχτη του να σκορπιστεί στο σημείο όπου πνίγηκε ο 4χρονος γιός του.

Η ιστορία είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το καλοκαίρι, καθώ.......ς ο γιατρός που ήταν εδώ και ενάμισι χρόνο σε διάσταση με τη σύζυγο του, είχε πάρει τον 4χρονο γιο του ώστε να παραθερίσουν για λίγες ημέρες στα Λουτρά της Κυλλήνης.

Ο πατέρας, μη θέλοντας να χαλάσει το χατίρι του μικρού αγοριού, του επέτρεψε να τον πάρει αγκαλιά και να τον αφήσει να κοιμηθεί στα πόδια του στην παραλία. Όμως κάποια στιγμή, αποκοιμήθηκε και ο γιατρός. Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το 4χρονο αγοράκι ξύπνησε και μπήκε μόνο του στη θάλασσα ώστε να κολυμπήσει. Δυστυχώς όμως το ξημέρωμα αποκαλύφθηκε το τραγικό περιστατικό, καθώς δυο Γερμανοί τουρίστες βρήκαν το άψυχο κορμάκι του μικρού μέσα στη θάλασσα.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στις αρχές Αυγούστου. Πριν από λίγες όμως ημέρες, έγινε γνωστή η είδηση ότι ο γιατρός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμα που διέμενε, αφού πρώτα έδωσε τέλος στη ζωή του.Μάλιστα, άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγεί στους συγγενείς του, τους λόγους της αυτοκτονίας του.

Ο γιατρός, ήταν πατέρας και άλλων παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ