ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΚΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ( VIDEO )

 ΩΨΩΧΩ                                                                                ΧΨΩΧΨ
ΩΧΨΩΧΨΩΧΩΩΧΩ


Το Exoskeleton (aka XOS 2) παρουσιάστηκε αυτήν την εβδομάδα στο Salt Lake City και είναι έτοιμο να “ξεπαστρέψει” μερικούς εχθρούς των ΗΠΑ…
Η στολή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Raytheon και αποδεικνύει πως η φαντασία δεν απέχει και τόσο πολύ από την πραγματικότητα.
Το Exoskeleton είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιηθεί στα πεδία του πολέμου, με ένα ενισχυμένο ύφασμα για να αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ζυγίζει 95 κιλά, εφαρμόζει στο σώμα, κάνοντας τις κινήσεις του σώματος πιο εύκολες, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που αποτελούσε ένα “πρωτόλειο” που όμως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Το Exoskeleton έχει σχεδιαστεί για να μηδενίζει την πιθανότητα τραυματισμού λόγω του βάρους του.
Το πιό σημαντικό; Ένας στρατιώτης με μια τέτοια στολή μπορεί να αντικαταστήσει τη δύναμη τριών απλών φαντάρων με όπλο, κράνος και εξάρτυση!
Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, αυτός είναι ένας συνδυασμός από αισθητήρες, ενεργοποιητές, και διαχειριστικά κουμπιά, τα οποία, όταν πιεστούν από υψηλής πίεσης υδραυλικά, ο στρατιώτης σηκώνει ως και 90 κιλά με ευκολία, για μεγάλο χρονικό διάστημα και χωρίς ίχνος κούρασης ή τραυματισμού.
Βασικά, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το κλειδί για να μπορέσει να γίνει πρακτική η στολή για το στρατό ήταν η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Έτσι λοιπόν το Exoskeleton χρησιμοποιεί μια εσωτερική μηχανή καύσης με ηλεκτρικά συστήματα που λειτουργούν από ένα καλώδιο το οποίο έχει προσδεθεί στην πηγή ενέργειας της στολής.
Το Exoskeleton αναμένεται να δοθεί στον αμερικανικό στρατό το 2015 αφού γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ