Μετέφεραν μισό τόνο κοκαΐνης!

Μετέφεραν μισό τόνο κοκαΐνης!
 
 
Ένας Κολομβιανός, ο Χιλμπέρτο Αριστισάμπαλ Σέρνα, 40 ετών, και ένας Γερμανός, ο Χόλγκερ Ζάντερ, 35, προφυλακίστηκαν από δικαστήριο στην Αυστραλία σήμερα Σάββατο μετά την κατάσχεση 464 κιλών κοκαΐνης στα χωρικά ύδατα της χώρας.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν σε δικαστήριο στο Μπρισμπέιν όπου τους ασκήθηκαν διώξεις για την υπόθεση, μετά την κατάσχεση της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που μετέφερε ένα καταμαράν από τη Λατινική Αμερική που είχε ραντεβού με Αυστραλιανό γιοτ περίπου 800 χλμ. ανατολικά των ακτών της χώρας.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο καταμαράν, που ρυμουλκήθηκε στο Μπρισμπέιν.

Οι αρχές των ΗΠΑ ειδοποίησαν την Αυστραλιανή αστυνομία ότι το σκάφος που μετέφερε τα ......ναρκωτικά είχε χαράξει ρότα για τη χώρα κι ένα ελικόπτερο παρακολούθησε τη συνάντηση των δύο πλοίων.

Τα 464 κιλά κοκαΐνη --από τα οποία μπορούσαν να παραχθούν περίπου 500.000 δόσεις-- είχαν αξία "στο δρόμο", κατά την ορολογία των διωκτικών αρχών, που φθάνει τα 160 εκατ. δολάρια Αυστραλίας, ή τα 155 εκατ. δολάρια ΗΠΑ.

"Είναι η τρίτη μεγαλύτερη κατάσχεση στην Ιστορία της Αυστραλίας", δήλωσε ο Άντριου Κόλβιν, ανώτατο στέλεχος της αστυνομίας, σε δημοσιογράφους στο Μπρισμπέιν.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ