Άφησαν ελεύθερο βιαστή και επιτέθηκε σε άλλες δυο γυναίκες!

Άφησαν ελεύθερο βιαστή και επιτέθηκε σε άλλες δυο γυναίκες!

 

11 Οκτ 2010



Ήταν γνωστός στις Αρχές της Κέρκυρας αλλά... τον συνέλαβαν 39 ημέρες μετά τον πρώτο βιασμό και αφού φέρεται να έκανε άλλους δύο!

Η είδηση για την καθυστερημένη επέμβαση των ελληνικών Αρχών έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδα "Daily Mail".


Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον άνδρα είναι μία...... Βρετανή η οποία τον αναγνώρισε το ίδιο βράδυ, από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα.


Όμως, αντί να τον συλλάβουν, η Εισαγγελία διέταξε να γίνει προανάκριση! Κι ας ζητούσε -μάταια- η τουρίστρια μέσω του δικηγόρου της, να τον συλλάβουν άμεσα οι αστυνομικοί 28 μέρες μετά την καταγγελία της πρώτης κοπέλας, το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Το δεύτερο θύμα περιγράφει στη συγκλονιστική κατάθεσή του: "Με χτύπησε τρεις φορές στο πρόσωπο με γροθιές και στη συνέχεια μου έδειξε ένα μαχαίρι. Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με βίασε τέσσερις φορές. Την ώρα που με βίαζε με έγραφε στο κινητό... Μου έδειξε βίντεο από το βιασμό μιας άλλης κοπέλας".


Και το δεύτερο θύμα αναγνωρίζει το δράστη από τις φωτογραφίες όμως και πάλι, δεν τον συλλαμβάνουν!


Εκείνος, που είναι γνωστός στις Αρχές από παλαιότερη αξιόποινη δράση του και μπαινοβγαίνει στο τμήμα για να δίνει το παρών, δεν ανακρίνεται καν για τη δεύτερη υπόθεση!


Στις 19 Αυγούστου πέφτει θύμα βιασμού και τρίτη κοπέλα. Όταν πια οι αρχές τον συλλαμβάνουν, ο άνδρας ομολογεί τον έναν από τους τρεις βιασμούς... Για την πρώτη κοπέλα λέει ότι "ήρθαν σε ερωτική επαφή συναινετικά" ενώ για την τρίτη αρνείται να απολογηθεί, για να συγκεντρώσει πρόσθετα στοιχεία.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ