Δικαιολογίες του Κ@λ&@υ....Ζώνη με εκρηκτικά προκάλεσε το θάνατο της Βρετανίδας

Ζώνη με εκρηκτικά προκάλεσε το θάνατο της Βρετανίδας
 
Η Βρετανίδα κοινωνική λειτουργός που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν, σκοτώθηκε την Παρασκευή στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσής της όταν ένας από τους απαγωγείς της πυροδότησε ζώνη με εκρηκτικά, ανακοίνωσε σήμερα βρετανική κυβερνητική πηγή. Η Λίντα Νοργκρόουβ από τη Σκωτία, 36 ετών, είχε απαχθεί στην επαρχία Κουνάρ του Αφγανιστάν στις 26 Σεπτεμβρίου και "σίγουρα σκοτώθηκε όταν πυροδοτήθηκε ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε ένας από τους απαγωγείς της", τόνισε η ίδια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

"Τίποτε δεν μας κάνει να πιστεύουμε πως πυρά των αμερικανικών δυνάμεων προκάλεσαν τον θάνατό της", επισήμανε ο ίδιος αξιωματούχος.

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν χθες Σάββατο ότι η Βρετανίδα σκοτώθηκε από τους απαγωγείς της στη διάρκεια επιχείρησης διάσωσής της, που όμως εξελίχθηκε άσχημα. Ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε το Λονδίνο είχαν αναφέρει ποιές δυνάμεις πραγματοποίησαν την επιχείρηση.

Όμως, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην βρετανική κυβέρνηση, τα αμερικανικά στρατεύματα ανέλαβαν την επιχείρηση για λογαριασμό του ΝΑΤΟ.

Οι ταλιμπάν αρνήθηκαν κάθε ευθύνη για την απαγωγή της Βρετανίδας, μαζί με άλλους τρεις Αφγανούς, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η Λίντα Νοργκρόουβ εργαζόταν πολλά χρόνια σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς, στο Περού, το Λάος και το Αφγανιστάν.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ