Αγριος πίθηκος σκότωσε βρέφος!

Αγριος πίθηκος σκότωσε βρέφος!

7 Οκτ 2010
Αγριος πίθηκος σκότωσε βρέφος
Ένας πίθηκος άρπαξε μέσα από το σπίτι του στη Μαλαισία ένα βρέφος τεσσάρων μόλις ημερών με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα The Star, η 26χρονη μητέρα του βρέφους Β.Ρεβάθι, είχε αφήσει το κοριτσάκι στο σαλόνι του σπιτιού στο κρατίδιο Νέγκρι Σεμπιλάν, για να πάει στην τουαλέτα όταν ένας άγριος πίθηκος μακάκα μπήκε στο σπίτι και το άρπαξε.
Η γιαγιά και ο παππούς βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, αλλά κανένας τους δεν είδε τον πίθηκο να μπαίνει μέσα.
«Ψάξαμε μανιωδώς σε όλο το σπίτι και βρήκαμε το πτώμα της καλυμμένο με αίμα έξω από το σπίτι», είπε στην εφημερίδα ο πεθερός της Ρεβάθι, Α.Βαλαγιουθάμ.
Η εφημερίδα The New Straits Times επικαλείται δηλώσεις του πατέρα του βρέφους, 29χρονου Β.Νεχρού, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν σημάδια από δαγκωνιές στα αυτιά, το λαιμό και το κεφάλι του βρέφους.
Οι μακάκες συναντώνται συχνά σε αστικές περιοχές της Μαλαισίας και, σύμφωνα με τις εφημερίδες, στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό υπάρχουν πολλοί τέτοιοι πίθηκοι, που μπορεί να γίνουν επιθετικοί.
Η υπηρεσία άγριας ζωής του κρατιδίου ανακοίνωσε μέσω του διευθυντή της Ισχάκ Μοχάμεντ ότι τον πίθηκο μπορεί να είχε προσελκύσει ένας θηλυκός πίθηκος, τον οποίο η οικογένεια έχει οικόσιτο.
«Αυτό είναι πολύ σπάνιο. Συνήθως αυτοί οι πίθηκοι απλώς κλέβουν φαγητό ή φρούτα από τα δέντρα στον κήπο», είπε ο πατέρας του βρέφους στην εφημερίδα.
Οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν στη συνέχεια τον πίθηκο που θεώρησαν ότι ήταν ο ένοχος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ