Πώς θα πετύχεις το τέλειο ερωτικό μασάζ

Πώς θα πετύχεις το τέλειο ερωτικό μασάζ

 

16 Οκτ 2010
20100825 massage2

Επιστρέφει από τη δουλειά αργά το απόγευμα και είναι ένα ρετάλι. Όλη μέρα meetings, τρέξιμο, άγχος και να φοράς και δεκάποντα; Πάει πολύ. Θέλει να χαλαρώσει στην αγκαλιά σου, να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Αν όμως κάθε μέρα της προσφέρεις μόνο την αγκαλιά σου, θα βαρεθεί, δεν νομίζεις;
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να της κάνεις για να τη χαλαρώσεις, να σου χαμογελάσει και μετά να παραδοθεί στις ακόλαστες ορέξεις σου.
Εάν με το φαγητό δεν τα πηγαίνεις και τόσο καλά, δεν πειράζει. Κανόνισε να την βγάλεις έξω, για δείπνο και πάτσισες. Αφού όμως έχεις ψάξει το κορμάκι της πόντο – πόντο, γιατί δεν της προσφέρεις μια άλλου είδους χαλάρωση; Γιατί δεν βάζεις όλο σου το ταλέντο και την τέχνη, ώστε να της... βγάλεις την κούραση με ένα θεσπέσιο και ηδονικό μασαζάκι;
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ας μην κατάγεσαι από τα βάθη της Ταϋλάνδης ή της Κίνας. Βάλε εσύ τη φαντασία και τη διάθεση και δες πώς θα την οδηγήσεις στην απόλυτη έκσταση.
• Κατάλληλος χώρος
Βασικό συστατικό του καλού μασάζ είναι ο ιδανικός χώρος. Όλες οι αισθήσεις πρέπει και μπορούν να ικανοποιηθούν. Φρόντισε να δώσεις στο χώρο τις πινελιές που χρειάζεται. Τα κεριά, ας πούμε, είναι απαραίτητα. Καθαρίζουν το χώρο από κάθε είδους αρνητική ενέργεια και προσφέρουν ένα ιδιαίτερο, όσο και αληθινό χρώμα. Επέλεξε ανάλογη μουσική και στικάκια. Θα βοηθήσουν στη χαλάρωση και θα αρωματίσουν το χώρο ιδανικά. Φυσικά καθαρά σεντόνια και πετσέτες που να μοσχομυρίζουν. Ασφαλώς τα αιθέρια έλαια που έχεις διαλέξει να βρίσκονται σε περίοπτη θέση, για να δίνουν και εκείνα τον αρωματικό τόνο που χρειάζεται.
• Πόδια
Αφού την έχεις κερδίσει με τον κατάλληλο χώρο, άφησέ τη να ξαπλώσει μπρούμυτα μπροστά σου και να νιώσει άνετη και ασφαλής. Ζέστανε τα χέρια σου και χάιδεψέ της απαλά τα πόδια και ειδικά τις πατούσες. Βάλε στα χέρια σου λίγη ποσότητα από τα αιθέρια έλαια που έχεις διαλέξει. Να είσαι σίγουρος πως θα ακούσεις απανωτούς αναστεναγμούς ανακούφισης. Ανέβα σιγά – σιγά προς τα επάνω και συνέχισε για λίγη ώρα ακόμα να ξεκουράζεις τα πόδια της. Χρησιμοποίησε κυρίως της παλάμες σου και επιλεκτικά τα δάχτυλά σου.
• Πλάτη
Συνέχισε την ανοδική σου πορεία ως την πλάτη της. Με απαλές κινήσεις πίεσε τους ώμους της, που είναι ιδιαίτερα σφιχτοί. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρόσθετε λίγα ακόμα από τα αιθέρια έλαια που έχεις στη διάθεσή σου και πήγαινε στα πλευρά της. Πίεσε αρκετά με την παλάμη σου και μείνε για λίγο σταθερός. Θα το απολαύσει και θα σε ευχαριστεί γι’ αυτό.
• Τα στήθη
Γύρισέ την μπρούμυτα και κάνε μασάζ στα στήθη της. Βοήθησέ τη να καταλάβει ότι θέλεις να την ξεκουράσεις, όχι να την… βιάσεις. Αν και φυσικά μόνο αυτό είναι στο μυαλό σου, κάνε ότι μπορείς για να το προσπεράσεις. Σε ενδιαφέρει μόνο να ξεκουραστεί και αυτό πρέπει να το δείξεις με έργα, όχι με λόγια. Ακόμα και τις ρώγες της αν απαλά – απαλά χαϊδέψεις, πρέπει να καταλάβει ότι το κάνεις μόνο για να χαλαρώσει.
• Κόλπος
Εδώ χρειάζεται να βάλεις όλο σου το ταλέντο. Χρησιμοποίησε το λιπαντικό σου για να γίνουν τα χέρια σου λεία και απαλά. Επικεντρώσου στην περιοχή ψηλά στα πόδια της, κοντά στη λεκάνη. Είναι πιθανό ποτέ ξανά να μην ασχολήθηκε κάποιος με αυτό το σημείο του σώματος, ακριβώς επειδή όλοι εστιάζουν αλλού την προσοχή τους. Εσύ όμως να είσαι αποφασισμένος και να φροντίσεις να χαλαρώσεις το σημείο αυτό όσο μπορείς περισσότερο. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία για εκείνη, αλλά και για εσένα. Την βλέπεις να το απολαμβάνει και η ικανοποίησή σου δεν περιγράφεται. Μπορείς αν θέλεις να την ξαναγυρίσεις ανάποδα και να ασχοληθείς τώρα με προσοχή με τους γλουτούς της. Θα έχουν γίνει πιο απαλοί και η ίδια θα το θέλει πολύ.
Όλα όσα διάβασες αποτελούν επιμέρους κομμάτια του ταντρικού μασάζ, που είναι το πιο διάσημο και το πιο επιτυχημένο στον πλανήτη. Ανατολικές θεωρίες που εδώ και αιώνες έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο ανθρώπινο σώμα, ανδρικό και γυναικείο. Επαγγελματίες μασέρ το χρησιμοποιούν και προσφέρουν ανείπωτη ικανοποίηση στις πελάτισσες τους. Ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ επίτιμο μέλος. Μια δοκιμή θα σε πείσει.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ