ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ....

 




Ναι, ρε φίλε αυτό είναι ατυχία...

1. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνεις, μιλάς, χτυπάει και το κινητό σου και το κουδούνι της πόρτας.

2. Όταν περιμένεις πολλή ώρα το λεωφορείο, είσαι κουρασμένος, βρίσκεις μια θέση να κάτσεις αλλά την προσφέρεις αμέσως όταν στέκεται μπροστά σου μια έγκυος.

3. Όταν έχεις απλώσει ρούχα, λείπεις από το σπίτι, έχεις σκοπό να
τα σιδερώσεις μόλις γυρίσεις αλλά αρχίζει και βρέχει και τα βρίσκεις πάλι μούσκεμα...............

4. Όταν σηκώνεσαι πρωί-πρωί να πας σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί να ψωνίσεις και μόλις φτάνεις, το βρίσκεις κλειστό π .χ. λόγω πένθους.

5. Όταν έχεις ξεντυθεί τελείως και είσαι έτοιμος να μπεις για ντους, να σε ζητήσουν στο τηλέφωνο.

6. Όταν έχεις καιρό να πας να φας στο αγαπημένο σου ρεστοράν ένα μοναδικό αγαπημένο σου φαγητό και σου λένε ότι δεν το έχει σήμερα.

7. Όταν είσαι σε ένα ταμείο να πληρώσεις, με μεγάλη ουρά, αλλάζεις ταμείο και τελικά καθυστερεί περισσότερο εκεί η σειρά σου.

8. Όταν είπες να μην πάρεις ομπρέλα γιατί είδες καλή τη μέρα και τελικά να βρέξει.

9. Όταν έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο, δεν έχεις ομπρέλα και βρέχει καταρρακτώδη βροχή.

10. Όταν επιτέλους κοιμήθηκε το μωρό σου και είπες ότι τώρα θα ηρεμήσεις να ξεκουραστείς αλλά αυτό ξυπνάει και γκρινιάζει για δύο ώρες τουλάχιστον.

11. Όταν έχεις ξεχάσει να αγοράσεις κάτι από το σούπερ μάρκετ, πας στο σπίτι τα υπόλοιπα ψώνια, ξαναβγαίνεις έξω να πάρεις αυτό που θυμήθηκες αλλά δεν το έχουν.

12. Όταν οδηγείς, πρέπει να κάνεις ένα σημαντικό τηλέφωνο από το κινητό σου, δεν έχεις φορτιστή αυτοκινήτου και σου κλείνει γιατί τέλειωσε η μπαταρία.

13. Όταν βλέπεις να ξεπαρκάρει κάποιος, ελπίζεις ότι θα παρκάρεις εσύ γιατί δεν βρίσκεις θέση για πολλή ώρα και τελικά, στην πιάνει ο μπροστινός σου.

14. Όταν λαχταράς πολύ να ανοίξεις το περιτύλιγμα να φας ένα γλυκό ή μια καραμέλα και όταν το ανοίγεις, σου πέφτει κάτω το γλυκό.

15. Όταν έχεις πάει για μισή ώρα το σκύλο σου βόλτα, δεν κάνει τελικά την ανάγκη του και μόλις μπαίνεις στο σπίτι, τα κάνει μετά από 5 λεπτά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ