Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση

Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση



Είναι πολύ σημαντικό να έχετε αυτοπεποίθηση γι' αυτό μην το αμελήσετε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά μα πολλά πράγματα σε όλους τους τομείς τον συναισθηματικό, στη δουλειά, στις δημόσιες σχέσεις και γενικά παντού! Τι πρέπει να κάνετε
1. Χειριστείτε σωστά τα συναισθήματά σας,
Άνθρωποι είμαστε, θα τύχει να χαρούμε, να λυπηθούμε, κτλ. Είναι αδύνατο να τα καλύπτουμε όλη την ώρα. Όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην συμπεριφερόμαστε άσχημα στους άλλους, εξαιτίας κάποιας άσχετης αιτίας, ή δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν στην δουλειά. Πηγαίντε για έναν περίπατο αν είσαστε τσαντισμένοι με κατι και σίγουρα θα αλλάξει η διάθεσή σας.
2. Να είστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά σας,
Σταματήστε να κατηγορείτε άλλους για το τι συνέβει σε εσάς. Μην ψάχνετε αιτίες σε άλλους, ή προσπαθήστε να κατηγορήσετε κάποιον, ενώ φταίτε εσείς. Θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι το λάθος είναι δικό σας και να είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας (καλές ή κακές).
3. Πάρτε αποφάσεις,
Πάρτε αποφάσεις και μην φοβάστε, δουλέψτε πάνω σε αυτές. Κάντε το συνήθειό σας αυτό και μην απέχετε. Αναλογιστείτε πως όλοι μα όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις και δραν σε αυτές γρήγορα! Οι τεμπέληδες, η μόνη απόφαση που παίρνουν είναι να αναβάλλουν πράγματα, οπότε σκκεφτείτε και δράστε!
4. Μην ασχολήστε με τους άλλους,
Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους και νιώθετε χάλια! Δεν θα σας επιφέρει κανένα καλό. Αντιθέτως, συγκεντρωθείτε στη ζωή σας και βάλτε τους δικούς σας στόχους και θέστε τα δικά σας στάνταρ. Σταδιακά να τα βελτιώνετε και μην σκεφτείτε τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς. Το πιο σημαντικό είναι το πως νιώθετε εσείς, οπότε επικεντρωθείτε σε ...........αυτό και μην στενοχωριέστε και μην ασχολήστε με τους άλλους!
5. Κάντε τον εαυτό σας χαρούμενο,
Να κάνετε μια λίστα σε ένα χαρτί με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και σας κάνουν χαρούμενους. Αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως μουσική, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να δείτε ταινία, να τηλεφωνήσετε σε κάποιον, κτλ. Όταν θα νιώθετε χάλια, δοκιμάστε κάποια πράγματα να κάνετε από αυτή τη λίστα σας. Αμέσως θα σας αλλάξει τα επίπεδα αυτοπεποίθησης!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ