Το Ζάππειο έγινε… ροζ;

 

Γιατί το Ζάππειο έγινε… ροζ;

 

Στην προσπάθεια για ένα νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness συμμετείχε η Ελλάδα καθώς το Ζάππειο Μέγαρο φωταγωγήθηκε με ροζ χρώμα από την Estee Lauder Co, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Το Ζάππειο Μέγαρο είναι ένα από τα 40 κτίρια-ορόσημα παγκοσμίου φήμης που φωταγωγούνται σε ροζ χρώμα ανά τον κόσμο έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ Guinness.
Οι φωταγωγήσεις θα ξεκινήσουν στην Αυστραλία την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου , θα συνεχιστούν σε όλο τον κόσμο για να κορυφωθούν την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου το βράδυ στην Νέα Υόρκη με την φωταγώγηση του Empire State Building από την Evelyn Lauder και την Elizabeth Hurley, εκπρόσωπο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.
Με την ενέργεια αυτή η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού θα
προσπαθήσει να ενταχθεί στο βιβλίο Guinness με ένα νέο ρεκόρ κάτω από τον τίτλο : “Most Landmarks Illuminated for a Cause in 24 Hours.”
Για να επιτευχθεί το νέο αυτό Παγκόσμιο Ρεκόρ, τουλάχιστον 24 προ-εγκεκριμένα κτίρια από το Guinness πρέπει να ‘’ανάψουν’’ ροζ για 10 λεπτά μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο 24 ωρών. Το χρονικό αυτό πλαίσιο έχει καθιερωθεί μεταξύ Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου και Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου.
Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων-Μνημείων ανά τον κόσμο ξεκίνησε το 2000 από την Estee Lauder Co. με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης για την συγκεκριμένη νόσο. Από τότε έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας μεταφέροντας παγκοσμίως το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ