Ήρθαν οι κοριοί να... πάρουν το αίμα μας πίσω...

Ήρθαν οι κοριοί να... πάρουν το αίμα μας πίσω...

25 Οκτ 2010
Επίθεση κοριών έχει πανικοβάλει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης, οι οποίοι έχουν καταλάβει όλους τους χώρους, βυθίζοντας τους κατοίκους σε απελπισία, προσπαθώντας να τους καταπολεμήσουν.
Βρίσκονται παντού. Στους κινηματογράφους, στα μεγάλα καταστήματα, στις δημόσιες υπηρεσίες, τα μικρά και τα μεγάλα πολυτελή διαμερίσματα. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, με τα μικροσκοπικά ζωύφια να αυξάνονται και να πληθύνονται σε όλες τις γωνιές της α?ερικανικής ?εγαλούπολης.
Οι πολίτες προσπαθούν να εξουδετερώσουν τους ανεπιθύμητους επισκέπτες στα κρεβάτια και τα μαξιλάρια τους με εντομοκτόνα, συχνά τοξικά και γι αυτό επικίνδυνα για την υγεία. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αναφερθεί περίπου 24.000 κρούσ?ατα, γεγονός που... οδήγησε τον δήμαρχο της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ να τοποθετήσει έναν πίνακα ανακοινώσεων με σχετικές πληροφορίες και να διορίσει αρμόδιο επί των κοριών.
Μικρά και επίπεδα παράσιτα, που τρυπώνουν παντού και αντέχουν ακόμα κι ένα χρόνο χωρίς τροφή, πράγμα που δυσκολεύει την εξουδετέρωσή τους.
Η εισβολή κοριών ξεκινάει από την μεσαία και εύπορη τάξη, που τα κουβαλούν μέσα στις βαλίτσες τους.
Οι οδηγίες είναι, όταν ταξιδεύουμε να μη βάζουμε τα ρούχα μας σε συρτάρια του ξενοδοχείου, και όταν γυρίζουμε να τα αδειάζουμε κατευθείαν στο χώρο που έχουμε για πλύσιμο. Να πλένουμε δε σε υψηλές θερμοκρασίες.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ