Σαν γνήσιο λαμόγιο ξέρει να σηκώνει και πολύ σκόνη ότανπρέπει.... Άστραψε λοιπον και βρόντηξε ο Τράγκας !!

8 Οκτ 2010

Άστραψε και βρόντηξε ο Τράγκας !

 

Ρεσιτάλ καταγγελιών από τον Γιώργο Τράγκα στον REAL FM, για το κυνηγητό που υφίσταται από το ΕΣΡ και το πρόστιμο των 60.000 ευρώ στο ΑΛΤΕΡ για τη φράση "Ο Κώστας Σημίτης είναι κλέφτης".
Ο έμπειρος δημοσιογράφος, γνωστός για το σκληρό φρασεολόγιό του, "απειλεί" ότι θα μαζέψει 100.000 υπογραφές ακροατών και τηλεθεατών του και θα προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
Δηλώνει αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι το κυνηγητό.

Το πρόστιμο δεν έπεσε για το γενικό και αέναο “βρισίδι” προς τον πρώην Πρωθυπουργό αλλά επειδή συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου ο Γιώργος Τράγκας ισχυρίστηκε ότι ο “Κ. Σημίτης είναι κλέφτης”. Βεβαίως στο ΕΣΡ δεν προσέφυγε ο Κώστας Σημίτης. Ούτε φυσικά κατέθεσε μήνυση ή αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν απ΄ευθείας από το ΕΣΡ με επίκληση του άρθρου περί “σεβασμού της προσωπικότητας των αναφερομένων προσώπων”. Τα μέλη του ΕΣΡ , Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας πρότειναν το πρόστιμο να είναι υψηλότερο δηλαδή 100.000 ευρώ, ο δε αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης, ο Κωνσταντίνος Τσουράκης και ο Ιωάννης Αποστολάς πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ