Παραλήρημα Θεοφάνους

Παραλήρημα Θεοφάνους στον Πέτρο Κωστόπουλο

 

22 Οκτ 2010

Αυτό που συμβαίνει φέτος στην ελληνική τηλεόραση και γενικά στην εγχώρια σοουμπιζ, πραγματικά «δεν υπάρχει». Ο ένας κοιτάζει να κατασπαράξει τον άλλο, είτε για λόγους προσωπικούς, είτε για λόγους τηλεθέασης. Τώρα, τι από τα δύο ήθελε να πετύχει ο Γιώργος Θεοφάνους που μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», κανείς δεν το γνωρίζει.
Ο συνθέτης εμφανίστηκε έτοιμος να «τα χώσει» στους πάντες. Η αρχή έγινε με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Γιώργου Θεοφάνους. «Όταν κάνει κριτική, μπαίνει και στα δικά μας χωράφια, ας κάτσει και στις θέσεις μας αν θέλει», είπε εκνευρισμένος όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη. Κόντρα νούμερο ένα.
Κατόπιν, η συζήτηση «πήγε» στα ριάλιτι και δη σε αυτά της μαγειρικής. Όταν η κουβέντα έφτασε στην Ευγενία Μανωλίδου, ποιος είδε..... τον Θεοφάνους και δεν τον φοβήθηκε. «Η Μανωλίδου είναι μουσικός. Μουσικός δεν είναι; Τι δουλειά έχει να κάθεται να μαγειρεύει; Βάζει τον φιόγκο και πάει να κάνει τι, εκεί; Εκτός, εάν θέλει δηλαδή να κάνει τον κριτή, να έλθει σε μας, να διώξουμε τον χοντρό, να πάρουμε αυτήν!». Όπου χοντρός, σημειώστε φυσικά Νίκο Μουρατίδη. Κόντρα νούμερο δύο, μην σα πω και τρία, εάν βάλουμε και τον Μουρατίδη μαζί με την Μανωλίδου.
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα που όπως είπε, όχι μόνον ήταν δύσκολα, αλλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να τα καταφέρει. «Μάλιστα είχα στην τσέπη μου ένα δεκαχίλιαρο και – το τονίζω αυτό – χωρίς να είμαι γκέϊ, τα κατάφερα!». Εν ολίγοις, μας είπε ότι αυτοί που σίγουρα τα καταφέρνουν μέσω του σταρ σίστεμ είναι οι ομοφυλόφιλοι. Οι άλλοι, παίζεται!
Από τις δουλειές που κάνει αυτό το διάστημα, ξεχωρίζει την συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα και το δήλωσε και ανοικτά. «Δηλαδή τα παίρνεις από παντού!», συμπλήρωσε ο οικοδεσπότης και ο συνθέτης πέταξε πίσω το… μπαλάκι: «Ποιος μιλάει!».
Τι γίνεται παιδιά; Ηρεμήστε και λίγο…Γιατί το μίσος και αλληλοσπαραγμός; Βγαίνετε για να τσακωθείτε; Ορίστε, τσακωθείτε να δούμε τι θα καταλάβετε…Πολλά μέτωπα ανοίξατε πάντως κύριε Θεοφάνους…Να δούμε πώς θα τα… κλείσετε…

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ