Ρατσιστική επίθεση στη Λάρισα

Ρατσιστική επίθεση στη Λάρισα



Δύο Πακιστανοί στην πόλη της Λάρισας, έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης από ομάδα τριών ατόμων, από τους οποίου, ο ένας συνελήφθη ήδη από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, οι τρεις δράστες, ηλικίας 17 και 19 ετών, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και μαντήλια, εισέβαλαν στο κατάστημα που διατηρεί ένας  Πακιστανός στην διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Γούναρη και επιτέθηκαν στον 16χρονο γιό του ιδιοκτήτη καθώς και στον 37χρονο άνδρα- φίλος της οικογένειας-που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο μαγαζάκι.
Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα, ενώ άρπαξαν από το ταμείο 700 ευρώ.
Μετά από τις φωνές των θυμάτων, περίοικοι έσπευσαν στο σημείο..... και άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες, που είχαν τραπεί σε φυγή, μάλιστα κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από αυτούς, τον οποίο παρέδωσαν στους αστυνομικούς που κατέφθασαν στην περιοχή.

Το ένα από τα θύματα και συγκεκριμένα ο 37χρονος Πακιστανός, εισήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από το οποίο εξήλθε σήμερα το πρωί, καθώς επίσης και ο δράστης που συνελήφθη ο οποίος έπειτα από την παροχή πρώτων βοηθειών, εξήλθε και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, όπου και κρατείται.

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους άλλους δύο δράστες, ενώ ο συλληφθέντας  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Λάρισας με τις κατηγορίες για ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση αποδόθηκε σε καθαρά ρατσιστικά αίτια και τονίστηκε ότι τέτοια φαινόμενα θα παταχθούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ