Τη λήστεψε και επέστρεψε για να τη βιάσει..Ας ρωτήσουμε τον Τσόκλη να μας πει σε τι φταίει η κοπέλα

Τη λήστεψε και επέστρεψε για να τη 

 

βιάσει

 

 

Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σε ξενοδοχείο στη Χώρα του νησιού, επικρατούσε απόλυτη ηρεμία όταν ξαφνικά από ένα δωμάτιο ακούστηκαν φωνές. Λίγο αργότερα όλοι ήταν στο πόδι. Ένας άγνωστος κουκουλοφόρος είχε καταφέρει να διαρρήξει την πόρτα ενός δωματίου και να βρεθεί απέναντι από μια άτυχη κοπέλα που κοιμόταν.
Ο δράστης με την απειλή όπλου την ακινητοποίησε: ''Αν μιλήσεις, σε σκότωσα'' της είπε και εκείνη αναγκάστηκε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Έτσι βούτηξε 100€ από την τσάντα της γυναίκας και έφυγε. Όταν εκείνη έβαλε τις φωνές, ο δράστης είχε απομακρυνθεί. Ο εφιάλτης για την κοπέλα όμως, μόλις είχε αρχίσει...

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η ηρεμία είχε επανέλθει στο ξενοδοχείο, ο αδίστακτος κακοποιός επέστρεψε με πιο αρρωστημένες διαθέσεις. Αυτή τη φορά, έσπασε το παράθυρο του δωματίου, μπήκε και με την απειλή όπλου, βίασε την άτυχη γυναίκα.

Ένοικοι του...

ξενοδοχείου άκουσαν θορύβους από το δωμάτιο και ειδοποίησαν την αστυνομία. Έτσι ο 25χρονος, που σημάδεψε για μια ζωή την άτυχη γυναίκα, κατέληξε στην Ασφάλεια. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου REPLICA και ένα κράνος. 
 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Γ@Μ$Σ!


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ