Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με ισραηλινούς στρατιώτες "εν δράσει"

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με ισραηλινούς στρατιώτες "εν δράσει"
 
Νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σήμερα στο Ισραήλ που απεικονίζουν ισραηλινούς στρατιώτες με αντικανονική συμπεριφορά, αυτή τη φορά απεικονίζονται στρατιώτες του Ισραήλ στο εσωτερικό κατοικιών μάλλον στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την ισραηλινή μη-κυβερνητική οργάνωση "Σπάστε τη σιωπή", που τις διένειμε.
Η δημοσίευση των νέων αυτών φωτογραφιών έγινε περίπου τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο, μάλλον του Δεκεμβρίου του 2007, στο οποίο Ισραηλινός στρατιώτης χόρευε ..γύρω από μία σκεπασμένη στο πρόσωπο με πέπλο Παλαιστίνια, τούτο περίπου δύο μήνες αφότου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μιας στρατιωτίνας αυτή τη φορά, χαμογελαστής, που φρουρούσε Παλαιστίνιους με δεμένα τα μάτια και τα χέρια τους...
Η σειρά των νέων φωτογραφιών, που την πρωτοβουλία δημοσίευσης έλαβε το στέλεχος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιεχούντα Σαούλ, πρέπει να τραβήχτηκε στη διάρκεια της πολυήμερης φονικής επιχείρησης "Συμπαγές μολύβι" μέσα στη Γάζα (Δεκέμβριος '08-Ιανουάριος '09)... Σε αυτές, στρατιώτες απεικονίζονται μέσα σε παλαιστινιακά σπίτια. Οι στρατιώτες πιάνουν από το μάγουλο Παλαιστίνιο με δεμένα τα μάτια και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Ένας στρατιώτης πιέζει με τα χέριά του τον λαιμό του Παλαιστίνιου.
Άλλος στρατιώτης σε άλλη φωτογραφία χαρωπός βρίσκεται στην κουζίνα μιας Παλαιστίνιας, σε μιαν άλλη αρκετοί στρατιώτες αναπαύονται σε παλαιστινιακό σπίτι, ο ένας πάνω σε ένα παιδικό παιχνίδι (αλογάκι). Άλλος τέλος γράφει το γκράφιτι στα εβραϊκά "σύντομα θα επιστρέψουμε" στον τοίχο παλαιστινιακού σπιτιού.
Πάντως δεν υπάρχει ακλόνητη ένδειξη ότι οι φωτογραφίες είναι από την εποχή του "Συμπαγούς μολυβιού". Επίσημο, επίσημο σχόλιο για τη σειρά των φωτογραφιών δεν υπάρχει προς ώρας.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ