Επιστρέφουν τα τασάκια στα τραπέζια από την Κυριακή, λένε οι εστιάτορες...

Επιστρέφουν τα τασάκια στα τραπέζια από την Κυριακή, λένε οι εστιάτορες...

 


Δραματική πτώση του τζίρου επικαλούνται οι εστιάτορες μετά και την εφαρμογή του νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα και προειδοποιούν ότι από την Κυριακή θα τοποθετήσουν εκ νέου τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και. έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με...... δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 συμπλήρωσε: «Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400.000 εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».
TA NEA.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ