ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ...Προτιμώ να τραγουδώ από το να υπογράφω το Μνημόνιο


Ψωμιάδης : Ποτιμνραγουδώ από το να υπογράφω το Μνημόνι

 
 

Από την Ηράκλεια Σερρών απάντησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στις πρόσφατες δηλώσεις του Μάρκου Μπόλαρη.

«Προτιμώ να είμαι κοντά στον λαό και να τραγουδώ παρά να υπογράφω το μνημόνιο που καταστρέφει τον ελληνικό λαό, παρά να χειροκροτώ τον κ. Ρέππα που αφαιρεί αρμοδιότητες από τις Περιφέρειες και τις εκχωρεί στην Εγνατία ΑΕ» σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και κάλεσε τον ανθυποψήφιο του να απαντήσει στο ερώτημα τι θα κάνει μόλις χάσει τις εκλογές. «Θα μείνει στην Περιφέρεια ή θα γυρίσει στο κοινοβούλιο;» αναρωτήθηκε.
Μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης εστίασε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αναγκάζει τους νέους ανθρώπους να βλέπουν με αβεβαιότητα το μέλλον στη χώρα μας και να αναζητούν ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό. «Η Ελλάδα γυρνά την πλάτη στα παιδιά της. Ο εφιάλτης της ανεργίας, η αβεβαιότητα για το μέλλον, η απογοήτευση, αναγκάζουν την πιο δημιουργική μαγιά της Πατρίδας μας να αναζητήσει το επαγγελματικό της μέλλον στο εξωτερικό».

Όπως παρατήρησε, ξαναγυρνάμε ολοταχώς στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, «στα πικρά χρόνια της μετανάστευσης» και χαρακτήρισε «αδιέξοδη» την κυβερνητική πολιτική «που αποθεώνει τους αριθμούς και πολτοποιεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια». «Με ευχολόγια», πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας» και προειδοποίησε πως «αν συνεχιστεί αυτή η φαύλη κατάσταση, αν συνεχιστεί αυτή η αιμορραγία, θα χάσουμε το μέλλον μας, θα χάσουμε την Ελλάδα μας»
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ