Οι επικίνδυνες κακοτεχνίες των "νέων" πεζοδρομίων! ...



Οι επικίνδυνες κακοτεχνίες των "νέων" πεζοδρομίων! ...

 


Το ένα πεζοδρόμιο της οδού Αγ.Ιωάνου, μετά από πολύμηνη αναστάτωση (λόγω έργων) των κατοίκων παρεδόθη στους πεζούς στην νέα, ακριβή μεν, αλλά μοντέρνα μορφή δε.
Χωρίς να είναι κανείς ειδικός (αρχιτέκτων - μηχανικός), είναι οφθαλμοφανές ακόμα και για τα άτομα με προβλήματα όρασης, ότι είναι κατασκευαστικό ....ούργημα. Ειδικά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, που κινδυνεύουν άμεσα, αν προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την "ειδική ζώνη" ασφαλούς όδευσης. Εκτός από τα αδικαιολόγητα (για κατασκευασμένο εξ αρχής πεζοδρόμιο) ζικ ζάκ, απροειδοποίητα οδηγούν σε  αδιαπέραστα εμπόδια. π.χ.περίπτερο.
Όσο για τις κάθετες αιχμηρές σούβλες που αποτρέπουν την παράνομη στάθμευση, κάποιος μελλοντικός Αθανάσιος Διάκος, ίσως στείλει στον εισαγγελέα τους εμπνευστές.
Τέλος , ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχουν υποχρεωτικές προδιαγραφές για το πλάτος και ύψος του κρασπέδου πεζοδρομίου , με το οποίο προστατεύουν σε ένα βαθμό τους πεζούς από τα οχήματα.
Κάνοντας κλικ στη φωτό, παρατηρείται ότι ... δεν υπάρχει κράσπεδο.
Υπήρχαν άραγε επιβλέποντες μηχανικοί κατά την εκτέλεση του έργου(στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής)? Εκ του αποτελέσματος, αμφιβάλλουμε..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ