Απάντηση Μπόλαρη στις δηλώσεις Ψωμιάδη

Απάντηση Μπόλαρη στις δηλώσεις Ψωμιάδη

 

Και εμείς που νομίζαμε ότι πάμε για περιφερειακές εκλογές…!
Με τις σημερινές δηλώσεις του ο απερχόμενος νομάρχης Θεσσαλονίκης, προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών της Μακεδονίας για μια ακόμη φορά.

Είναι φανερό ότι ο κ. Ψωμιάδης ενδιαφέρεται να...

 αξιοποιήσει την εκλογική αναμέτρηση της περιφέρειας ως σκαλί της προσωπικής του στρατηγικής. Προεξοφλεί με τις δηλώσεις του την ήττα της Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές και διεκδικεί εσωκομματική ρεβάνς από τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας πως παραμένει στην κούρσα για το αξίωμα του προέδρου του κόμματος του. Μέσα σε λίγες ώρες πανικόβλητος ανασκευάζει δηλώνοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Χαρακτηριστική περίπτωση αναξιοπιστίας, ανδρός που άλλα λέει και άλλα εννοεί.
Βέβαια αυτά είναι ζητήματα που αφορούν εσωκομματικά την Νέα Δημοκρατία, τον αρχηγό και τα στελέχη της. Σε καμία περίπτωση δεν δίνουν απάντηση στις αγωνίες των πολιτών της Μακεδονίας που τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα δίνοντας καθημερινή μάχη για να βελτιώσουν την ζωή τους.

Δεν παραλείπει βέβαια να συμπληρώσει ταυτόχρονα ότι είναι «περισσότερο ΠΑΣΟΚ από το Μάρκο Μπόλαρη, ψυχή του ΛΑΟΣ και θαυμαστής του ΚΚΕ».

Οι πολίτες γνωρίζουν πως δηλώσεις σαν κι αυτές δεν είναι παρά αστειότητες που ενισχύουν απλώς το προφίλ του ως «δημόσιου διασκεδαστή» και δείχνουν άνθρωπο που ευτελίζει την πολιτική και την απαξιώνει στα μάτια των πολιτών.

Η αιρετή περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά το μέλλον δύο εκατομμυρίων ανθρώπων .Σε μια τόσο δύσκολη εποχή που οι πολίτες απαιτούν σοβαρότητα και δουλειά από όλους μας, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να είναι στοιχείο του μέλλοντος της Μακεδονίας.

Μαζί με την Νομαρχία τελειώνει κι ο Νομάρχης.

Η εποχή άλλαξε. Στη Κεντρική Μακεδονία οι πολίτες απαιτούν λύσεις ρεαλιστικές, ανθρώπους έτοιμους για δουλειά που να μπορούν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες της εποχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ