Έλληνας απο τη Θεσσαλονίκη σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ

Έλληνας σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ

 

 

Άλλη μια επιτυχία για τον «μάεστρο» της δερματοστιξίας, Γιώργο Μαυρίδη, που αναδείχτηκε πρώτος στον κόσμο, στο τριήμερο Convention στο Las Vegas, ανάμεσα σε 1000 ακόμη συμμετέχοντες. Ο 32χρονος καλλιτέχνης τατουάζ από τη Θεσσαλονίκη, κέρδισε συνολικά 5 βραβεία, πραγματοποιώντας ρεκόρ στο φεστιβάλ.

«Η χθεσινή νύχτα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ψυχή μου. Την Κυριακή 3/10/2010, τελευταία μέρα του Convention, κυνηγάω απεγνωσμένα την πρώτη θέση. Είναι η τελευταία κατηγορία, «Βest of Sunday», μία από τις δυσκολότερες. Τα τατουάζ που διαγωνίζονται είναι πολλά, όμως μόνο δύο θα επιλέξουν οι κριτές να ανεβάσουν στην σκηνή για να τα ξαναδούμε. Το ένα είναι η προσωπογραφία του Michael Jordan στο πόδι ενός Αμερικάνου, σχεδιασμένο από τον Σούπερ Σταρ των τατουάζ, Nikko Hurtado και το άλλο ήταν το δικό μου. Οι κριτές νίπτουν τας χείρας τους και δίνουν τον λόγο στο κοινό για να αποφασίσει. Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο, δεν είχα καμία ελπίδα. Ο παρουσιαστής σηκώνει το χέρι και δείχνει πρώτα το δικό μου, το κοινό από κάτω χειροκροτά και ουρλιάζει, ενώ το στόμα μου είχε στεγνώσει. Ξανασηκώνει το......... χέρι του και δείχνει το πόδι του Αμερικανού και πάλι το κοινό χειροκροτά εξίσου δυνατά. «Αποφασίστε ποιο θέλετε και μην φωνάζετε και στα δύο». Δείχνει πάλι το δικό μου και ο κόσμος χειροκροτά ακόμα πιο δυνατά, δείχνει τον Αμερικάνο και φωνάζουν ελάχιστοι. Έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ…»

Aναλυτικά τα βραβεία που κατέκτησε:

1st Prize Best of Sunday

2nd Prize Best Overall female

2nd Prize Color Female

2nd Prize Color Male

3rd Prize Black N Grey Female

Ο Γιώργος Μαυρίδης γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την τέχνη της δερματοστιξίας (tattoo) εφαρμόζοντας και γνώσεις που είχε αποκτήσει αρχικά ως graffiti artist. Το 1999 ανοίγει το πρώτο του studio στον Πειραιά, το οποίο εγκαταλείπει μετά από διάστημα επτά μηνών, για να εγκατασταθεί, μόνιμα πλέον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το 2007, και μετά από μία επιτυχημένη πορεία οκτώ χρόνων, μεταφέρει το κατάστημα του από την οδό Μητροπόλεως 78, όπου στεγαζόταν, στην οδό Γεωργίου Θεοχάρη 5-7, όπου βρίσκεται σήμερα μαζί με την Tattooligans ομάδα του. Οι Tattooligans είναι οι: Γιώργος Μαυρίδης, Γιάννης Μπογατίνης, Live2, R1, Delos, Δημήτρης Κεφαλάς και Jamer. Επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο με ραντεβού. Το τηλέφωνο είναι 2310-283182. Το κατάστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 - 20:00, εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Άυγουστο, κατά τους οποίους λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 - 20:00.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ