Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλείες και το σεξ

Τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλείες και το σεξ

 


Οσο περισσότερο ένα ζευγάρι μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού, τόσο συχνότερα καταλήγει στο κρεβάτι! Σε αυτό κατέληξε επιστημονική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας, δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Wall Street Journal και αναδημοσιεύει η εφημερίδα Τα ΝΕΑ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο άνδρας που σφουγγαρίζει το πάτωμα ή πλένει τα πιάτα, βοηθά την σύντροφό του να τον βλέπει με πολύ πιο τρυφερά και ερωτικά συναισθήματα! Και αυτό γιατί τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες θεωρούν πλέον ότι η βοήθεια που προσφέρουν οι μεν στους δε είναι πολύ πιο σημαντική ακόμη και από ένα πολύ καλό ......εισόδημα.


Η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν...

χωρίσει τις δουλειές του σπιτιού σε εννέα κατηγορίες: Την καθαριότητα, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των πιάτων, το πλύσιμο και το σιδέρωμα των ρούχων, τα ψώνια, την πληρωμή των λογαριασμών, τα σέρβις των αυτοκινήτων, τις δουλειές στο κήπο και ό,τι αφορά τα παιδιά.

Τώρα να πούμε ότι τα συμπεράσματα δεν μας εξέπληξαν, θα σας γελάσουμε. Πάντως, το πώς μπορεί μία γυναίκα να βλέπει ερωτικά έναν άντρα με τσεμπέρι και σφουγγαρίστρα, αυτό λίγοι μπορούν να το καταλάβουν…

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ