Μην κινείστε" αν συναντηθείτε με μία αρκούδα

"Μην κινείστε" αν συναντηθείτε με μία αρκούδα
 
"Πάνω από όλα μην κινείστε και παραμείνετε ήρεμοι", συμβουλεύουν οι αρχές στην ρωσική Δημοκρατία των Κόμι σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί αντιμέτωπος με μία αρκούδα, καθώς τον τελευταίο καιρό αρκετές έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της μεγαλύτερης πόλης της περιοχής.
"Κοιτάξτε την αρκούδα και απευθυνθείτε της με αυτοπεποίθηση, χωρίς ποτέ να γυρίσετε την πλάτη σας. Σε περίπτωση επίθεσης, μην κάνετε πίσω ούτε κατά μία ίντσα! Επιπλήξτε την, κοιτάξτε την κατευθείαν στα μάτια και κάντε την να καταλάβει ότι θα της επιτεθείτε", γράφει το κείμενο με τίτλο: "Πως να συμπεριφερθείτε κατά την διάρκεια μιας συνάντησης με μία αρκούδα".
Η ξηρασία που έπληξε τη Ρωσία το περασμένο καλοκαίρι στέρησε την καφέ αρκούδα από την συνηθισμένη διατροφή της, προκαλώντας την "μαζική εμφάνισή τους σε αρκετές τοποθεσίες" αναφέρει στην ιστοσελίδα της η διοίκηση του Σικτιβκάρ, της πρωτεύουσας της Δημοκρατίας των Κόμι.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου, μία πεινασμένη αρκούδα επιτέθηκε και δάγκωσε έναν νεαρό άνδρα στο κέντρο του Σικτιβκάρ, μιας πόλης 230.000 κατοίκων, που βρίσκεται 1.500 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας.
Λίγες ημέρες αργότερα, ένα νεογέννητο αρκουδάκι πυροβολήθηκε κοντά σε ένα νηπιαγωγείο στην πόλη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, μία αρκούδα χρειάζεται τουλάχιστον 50 κιλά τροφίμων κάθε ημέρα το φθινόπωρο για να δημιουργήσει το απαραίτητο λίπος ενόψει του χειμώνα.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ