Μικρά μυστικά - Μεγάλες αλήθειες για το.. πέος σου

 

Μικρά μυστικά για το.. πέος σου

4 Οκτ 2010

Είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερός σου φίλος. Ασχολείσαι μαζί του καθημερινά και τον προσέχεις σαν τα μάτια σου μην σου πάθει τίποτα. Το πέος είναι οπωσδήποτε το ανδρικό φετίχ. Αν σε πιάσουν από εκεί υποφέρεις, αν κάνεις καιρό να του βρεις… τροφή, επίσης ταλαιπωρείσαι!


Πέρα όμως από τα τόσα πολλά σαδομαζοχιστικά που ακούς κάθε μέρα για τον κολλητό σου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία χρήσιμα για τη λειτουργία του, τα οποία θα σε βοηθούσε να τα γνώριζες. Είναι σημαντικό, ας πούμε, να ξέρεις ποια στάση μπορεί να πειράξει τον κολλητό σου, δεν νομίζεις;
Ιδού λοιπόν μια αναλυτική λίστα με σημαντικές πληροφορίες για τον κολλητό σου. Αξίζει να τα ξέρεις:

Διάρκεια
Το θέμα της διάρκειας είναι μόνιμο και ιδιαίτερα καυτό. Δεν θέλεις να γίνεις ξεφτίλα και σίγουρα θα προτιμούσες να είσαι πάνω από το μέσο όρο. Αμερικανικές έρευνες δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις αντέχει από 30 λεπτά έως μία ώρα. Πιο αναλυτικά, για να βρεις σε ποια κατηγορία ανήκεις:
4% λιγότερο από 5 λεπτά
18% 6 έως 15 λεπτά
19% 15 έως 30 λεπτά
26% 30 λεπτά έως 1 ώρα
15% 1 έως 2 ώρες
5% 2 έως 3 ώρες
4% 3 ώρες και άνω
Κατεύθυνση
Επίσης σημαντικό θέμα που σε απασχολεί, γιατί δεν ξέρεις αν η φορά που έχει πάρει είναι η σωστή. Τον βλέπεις να έχει μια συγκεκριμένη κλίση και απορείς. Μάθε λοιπόν ότι λιγότερο από 8% των ανδρών έχουν τον κολλητό τους σε κάθετη θέση. Αντίθετα ένας στους τέσσερις τον βλέπουν να κινείται οριζόντια με μια μικρή αριστερή κλίση. Εσύ με ποια κατεύθυνση ταιριάζεις;
Μήκος
Άλλο τεράστιο θέμα, που πολλές φορές δημιουργεί ανασφάλεια και κόμπλεξ. Για να το λύσουμε μια και καλή: Ασφαλώς και είναι απαραίτητη η ποιότητα, αλλά όσοι λένε ότι η ποσότητα δεν μετράει κάνουν μεγάλο λάθος. Η αλήθεια, πάντως, σύμφωνα με Ολλανδική εταιρία που κατασκευάζει προφυλακτικά, είναι κάπου στη μέση. Μετρήθηκε λοιπόν ότι το φυσιολογικό μήκος του σηκωμένου… κολλητού σου, είναι τα 12,1 εκατοστά. Το μικρότερο ανεκτό επίπεδο είναι τα 9 εκ. και το μεγαλύτερο τα 16,1 εκ. Η μεζούρα μάλλον δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να κάνεις τον υπολογισμό που θέλεις. Μέτρησέ το με βάση την απόλαυση που δίνεις.
Αρχαιοελληνική σοφία
Για το ίδιο θέμα, του μήκους, είχαν ασχοληθεί και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Έτσι για να δεις πόση σημασία έχει. Έχοντας μάλλον τη λογική του «όσα δεν φτάνει η αλεπού…», πίστευαν ότι όσοι διέθεταν extra large μέγεθος ανήκαν στους βαρβάρους και στους σάτυρους. Αντίθετα, όσοι είχαν πιο medium ή πιο small size, κατά τον Αριστοτέλη παρακαλώ, ήταν πιο γόνιμοι, άρα έπρεπε να προτιμηθούν. Δάσκαλε, μας τα χαλάς και σε είχαμε και σε εκτίμηση.
Επικίνδυνη στάση
Προστάτεψε το φίλο σου για να μην έχεις μπελάδες. Η στάση κατά την οποία η δεσποινίδα είναι από πάνω και ανάποδα προς εσένα, δηλαδή βλέπεις την πλάτη της, είναι η πιο επικίνδυνη. Μια απρόσεχτη κίνηση και μπορεί το πέος να τραυματιστεί και να πάθει κάταγμα. Μέχρι και ράψιμο μπορεί να χρειαστεί. Επειδή λοιπόν είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό, απέφυγε τα… περίεργα κόλπα! Μην ξεχνάς ότι, αν πάθεις ζημιά, θα μείνεις εκτός... μάχης για αρκετό καιρό. Δεν αξίζει καθόλου!
Σκυλίσια συμπεριφορά
Πραγματικά υπάρχουν ομοιότητες. Θα ακούσει το αφεντικό του και, όπως είναι καλά εκπαιδευμένος, θα φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί… Όμως το αφεντικό πρέπει να ξέρει ότι καλό είναι να υπάρχουν και διαλλείματα ξεκούρασης και να μην είναι απαιτητικός.
Χρειάζεται προστασία
Αν και ο φίλος σου δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, εντούτοις επιβάλλεται να τον προσέχεις, μαζί με την παρέα του. Συγκριτικά με άλλα μέρη του σώματος, το πέος διαθέτει λίγα νεύρα, όχι όμως και οι όρχεις. Έχουν πολλά νεύρα που τελειώνουν ακριβώς εκεί, γι’ αυτό πρέπει να αποφεύγεις χτυπήματα, παιδικά παιχνίδια και άλλες…. κουταμάρες.
Διαφορά γεύσης
Αν καπνίζεις ή αν πίνεις πολύ, ειδικά καφέ, αυτό ο φίλος σου θα το μαρτυρήσει, άθελά του. Το σπέρμα έχει μια πιο βαριά και πιο πικρή γεύση. Βέβαια όλα είναι θέμα γούστου. Μερικές το προτιμούν… πικρό, άλλες πάλι πιο γλυκό! Αν πάντως διαπιστώσεις ότι κάτι δεν της αρέσει, ίσως έχεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να κόψεις το κάπνισμα.
Κακές μάγισσες
Σήμερα δεν υπάρχουν, αλλά το Μεσαίωνα έκαναν θραύση. Μάλιστα όσοι άνδρες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτισης, τα έριχναν στην κακιά μάγισσα. Επειδή όμως εσύ είσαι μεγάλο παιδί και δεν πιστεύεις στα παραμύθια, αν αντιμετωπίσεις τέτοιο πρόβλημα, μην διστάσεις να κάνεις μια βόλτα από τον αντίστοιχο γιατρό. Δεν πρέπει να αφήνεις τέτοια πράγματα. Τον φίλο σου και τα μάτια σου!
Έλεγχος ανδρισμού
Στην πρώην Τσεχοσλοβακία είχαν εφεύρει ένα ιδιότυπο τρόπο για να ελέγχουν αν ο άνδρας που είχαν απέναντί τους ήταν… βαρβάτος ή αν… έκαιγε τη βάτα. Περνούσαν, λοιπόν, ένα μηχανισμό γύρω από το εξεταζόμενο αγόρι και τον έβαζαν να δει την ανάλογη τσόντα. Αν ανταποκρινόταν, όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση…
Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ενδεχόμενος τραυματισμός στη μάχη συνήθως προκαλούσε σοκ στον χτυπημένο στρατιώτη. Οι γιατροί αυτό το ήξεραν και γνώριζαν επίσης ότι, ένας τραυματίας σε κατάσταση σοκ, χρειάζεται να βγάλει από κάποιο σημείο του σώματός του το παραπάνω αίμα που έχει παραχθεί. Επειδή ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αρτηρία στα χέρια ή στα πόδια, πήγαιναν κατευθείαν που αλλού; Στον φίλο σου. Γι’ αυτό μακριά από εμπόλεμες περιοχές, if you please. Κράτα την όρεξή σου για το κρεβάτι, για να πάρεις το κάστρο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ