-Παναγιά(ννα) βοήθα!




-Παναγιά(ννα) βοήθα!


Μόνο μήνυμα σε μπουκάλα -"message in a bottle"-, δεν έχουν αποστείλει , για την ώρα τουλάχιστο, στη Γιάννα Αγγελοπούλου, τα στελέχη αθηναικής εφημερίδας, με το οποίο να ζητάνε τη βοήθειά της.
Ομιλούμε για μήνυμα σε μπουκάλα,  καθότι πρόκειται για ένα ακόμη επαπειλούμενο εκδοτικό  ναυάγιο που αναζητεί διασώστες.
Η επικοινωνία με την σιδηρά κυρία,  πέρασε από χίλια μύρια κύματα μετά τη βύθιση του «Ελευθέρου Τύπου»,  εδώ όπου ένα ρεσιτάλ δημοσιογραφικής ανεπάρκειας το πλήρωσε ακριβά η  ίδια, λες και η Γιάννα  είχε τη δημοσιογραφική ευθύνη.
Όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, η διάχυτη αίσθηση ότι το αγγελοπούλειο χρήμα επέστρεψε στη δημοσιογραφική πιάτσα, διεγείρει τα αιμοβόρα ένστικτα των επιτηδείων του...
Τύπου.
Ομιλούμε για τους  συνήθεις  χασογκόληδες που ευδοκιμούν στο χώρο, στους οποίους όσα τάνκερ  χρήματα και να τους δώσει το κορίτσι, εκείνοι είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.
Είναι τόση η πίεση για βοήθεια,  ώστε  τα στελέχη εφημερίδων στέλνουν πλέον επιστολές στο ζεύγος Αγγελόπουλου με τις οποίες ζητάνε ελεημοσύνη εκατομμυρίου-με τόσα πιστεύουν ότι θα διασωθούν!
Ναι, σωστά ακούσατε. Επιστολές με τις οποίες επισημαίνουν πόσο καλό είναι το προιόν και πόσο γρήγορα θα το αγκαλιάσει η διαφημιστική αγορά και θα γίνει μεγάλη εκδοτική επιτυχία, ώστε με τη σειρά τους  να βοηθήσουν την Γιάννα να γίνει πρωθυπουργός!
Και να μας κυβερνήσει τόσο καλά, όσο το «Αθήνα 2004», για το οποίο κάποιοι ετοιμάζονται ν  ανοίξουν τους σχετικούς  φακέλους, σε μια καιόμενη βάλτο όπως θα είναι η Ελλάδα προσεχώς.
Αλήθεια που τους βρίσκει  αυτούς του συνομιλητές η κυρία;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ