Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης...


Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης...

 

Ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. όταν αυτό συνεδρίασε για να κατανείμει τους διαφημιστικούς χώρους στις παρατάξεις που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές. Ο δήμαρχος Βασ. Παπαγεωργόπουλος εισηγήθηκε το θέμα, λέγοντας ότι σύμφωνα με το νόμο, οι χώροι κατανέμονται ανάλογα με τα ποσοστα που κατάκτησαν τα κόμματα και οι υποστηριζόμενες από αυτά παρατάξεις στις προηγούμενες εκλογές.
Αυτό προκάλεσε την δριμύτατη αντίδραση του. Γιάννη Μπουτάρη που ζήτησε οι χώροι να κατανεμηθούν με ίσο τρόπο. Δημοτικοί σύμβουλοι αντιπαρατίθεντο για την ερμηνεία του νόμου, καθώς διατυπώθηκαν εντελώς διαφορετικές απόψεις.
Λόγω της έντασης αποφασίστηκε η συνεδρίαση να συνεχιστεί αύριο, προκειμένου να γίνει καλύτερη διαβούλευση μεταξύ των παρατάξεων. 
Μετά τη συνεδρίαση............. η παράταξη "Πρωτοβουλία" του Γιάννη Μπουτάρη ανακοίνωσε ότι με την εισήγησή του ο Βασ. Παπαγεωργόπουλος αποκάλυψε αυτό που η ίδια τονίζει συνεχώς, ότι δηλαδή ο Κ. Γκιουλέκας αποτελεί συνέχεια της σημερινής διοίκησης.
Συνεργάτες του Κώστα Γκιουλέκα, που ρωτήθηκαν σχετικά, έλεγαν ότι ο κ. Μπουτάρης προσπαθεί μέσα από κραυγές να κρύψει την ανεπάρκειά του, καθώς ο ίδιος δεν προσήλθε καν στη συνεδρίαση που συγκάλεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την κατανομή των χώρων. Αλλά ούτε και στη σύσκεψη που συγκλήθηκε για την ποιότητα της προεκλογικής εκστρατείας.
Οι ίδιοι έλεγαν ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος χειρίστηκε σωστά το θέμα και όπως ο νόμος επιτάσσει. Ωστόσο, επειδή η "Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη" επιθυμεί η προεκλογική περίοδος να περάσει χωρίς ανούσιους καυγάδες, τους οποίους αβάσιμα κάποιοι προκαλούν για να κρύψουν την ένδειά τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ισχύσει η ισοκατανομή, αφού πρόκειται για ένα θέμα ήσσονος σημασίας.
Με τον τρόπο αυτό, όπως έλεγαν, στερούν το τελευταίο επιχείρημα της πλευράς Μπουτάρη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ