Αγόρι μου , Δεν κατάλαβες καλά ,τα λάθη επιτρέπονται , αρκει να είναι υπέρ του ΘΡΥΛΛΟΥ.. : Ο Δαλούκας ζητεί, εμμέσως, την επιστροφή του

ΕΠΟ: Ο Δαλούκας ζητεί, εμμέσως, την επιστροφή του
 
Την επιστροφή του στους πίνακες διαιτητών της Σούπερ Λίγκας ζητεί, με έμμεσο τρόπο, ο Γιώργος Δαλούκας, ο οποίος είχε θέσει εκουσίως εαυτόν εκτός, προκειμένου να διευκολύνει την ΕΠΟ, μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του στον αγώνα Αρης-Παναθηναϊκός.
Μάλιστα, ο Βολιώτης ρέφερι για τον ίδιο λόγο έχει αποστείλει εξώδικο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας να ανασκευάσει τις εις βάρος του δηλώσεις.
Ο Γιώργος Δαλούκας απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ζητώντας να συζητηθεί το .........θέμα του στο προσεχές Δ.Σ. της ομοσπονδίας, προκειμένου να πάρουν θέση και τα μέλη. Αυτό που «καίει» τον Θεσσαλό διαιτητή είναι η επιστροφή του στους πίνακες των διεθνών διαιτητών, αφού ήταν στη λίστα των ταλέντων της UEFA και εθεωρείτο ένας από τους ανερχόμενους Ευρωπαίους ρέφερι.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ