Μαλακίες και ναζάκια....

Μεσανατολικό...


Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει χθες το πρωί στις 9.30. Ο κ. Γ. Παπανδρέου έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στη Βουλή στις 9.30, αλλά οι βουλευτές, συνηθισμένοι στο στήσιμο, ήταν ακόμη στο σπίτι τους. Ετσι ο κ. Παπανδρέου παρέμεινε στο γραφείο του. Λίγο μετά τις 9.30 έφτασε στην αίθουσα της...

Γερουσίας ο κ. Ευ.Βενιζέλος (στο σκίτσο). Αλλά στις 10.30 ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν ακόμη στο γραφείο του και ο υπουργός Αμυνας αποφάσισε να αποχωρήσει.
Σηκώθηκε, πέρασε μπροστά από όλους τους βουλευτές, έφτασε στο έδρανο όπου κάθονταν οι κκ. Ι. Ραγκούσης και Κ. Σκανδαλίδης και είπε : «Εχω κάτι Ισραηλινούς στο υπουργείο και δεν μπορώ να τους στήσω». Φεύγοντας, κοντοστάθηκε, έκανε ένα βήμα πίσω και είπε υπαινικτικά τονίζοντας μία προς μία τις λέξεις: «Εργάζομαι για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή...».
O κ. Σκανδαλίδης χαμογέλασε προσεκτικά. Ο κ. Ραγκούσης παρέμεινε «νομοταγής» και ανέκφραστος. Για την ιστορία, ο κ. Παπανδρέου προσήλθε στην αίθουσα 10 λεπτά αργότερα, στις 10.40. Τι έκανε ως τότε; Προφανώς τηλεφωνήματα στη Μέση Ανατολή για να ανακοινώσει στους ηγέτες ότι η ειρήνευση είναι εξασφαλισμένη αφού ασχολείται μαζί της και ο κ. Βενιζέλος.
BHMAτοδότης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ