Το χαμόγελο μετά τη θηριωδία

Το χαμόγελο μετά τη θηριωδία

 

Ένα χαμόγελο φώτισε και πάλι το πρόσωπο της 19χρονης Αΐσα, που πριν από μερικούς μήνες η ιστορία του ακρωτηριασμένου της...
 προσώπου από τους Ταλιμπάν είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Η Αΐσα αντίκρισε για πρώτη φορά τα αμερικανικά ΜΜΕ, φορώντας πλαστική μύτη, όπως θα είναι αυτή που θα έχει μετά την επέμβαση ανάπλασης προσώπου στην οποία θα υποβληθεί.
Οι γιατροί πρόκειται να χρησιμοποιήσουν οστά, ιστούς και χόνδρους από άλλα σημεία του σώματος της για την επέμβαση, τα έξοδα της οποίας έχει αναλάβει η οργάνωση Grossman Burn Foundation.
Υπενθυμίζεται πως .........Ταλιμπάν προχώρησαν σε ακρωτηριασμό της μύτης και των αυτιών της επειδή τόλμησε να αντιδράσει στις παράλογες απαιτήσεις της θεοκρατικής κοινωνίας τους. Η 18χρονη τότε Αΐσα κατόρθωσε να διαφύγει από τη χώρα και βρήκε καταφύγιο στην Καλιφόρνια.
Τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι σχεδόν το 90% των Αφγανών γυναικών έχει πέσει θύματα κάποιας μορφής κακοποίησης. Ωστόσο, οι Ταλιμπάν απορρίπτουν τις καταγγελίες ότι ενθαρρύνουν την βαναυσότητα κατά των γυναικών. Αντίθετα, υποστηρίζουν ότι το κόψιμο αυτιών ή μύτης είναι "παράνομο και απαγορεύεται".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ