"Ο Τράγκας ,η λαμογιά, ο καιροσκοπισμός και η δημοσιογραφία."

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

"Ο Τράγκας και η δημοσιογραφία.

"

 

"Τραγκας!!! Απο τα μεγαλυτερα λαμογια της ελληνικης δημοσιογραφιας τρελοκουνελε και μου θυμησες που εγραψες οτι τα πηρε και αυτος απο κομματα και επιχειρηματιες, την ιστορια για τα πετρελαια της Ζακυνθου..που στην φωτογραφια φαινετε πως ηταν εκει και απο τους πρωτους που ηξερε το γεγονος και τα εγκληματα που εγιναν μετα και και το καλυψαν μαζι με το πατριωτη Καρατζαφερη και τον Κουρη..
Και μας λεει τωρα οτι μεγαλο μερος των δημοσιογραφων
δεν κανει καλα την δουλεια τους.. Α ρε πρωτομαστορα Τραγκα αθωε μου εσυ.. Όσο για την ιστορια αν δεν την θυμαστε διαβαστε το παρακατω κειμενο και δειτε την φωτογραφια..
"
Το 1967 - 1973, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της "ΧΡΩΠΕΙ", με κεφάλαια της "ΧΡΩΠΕΙ" και με την υποστήριξη της Στρατιωτικής Κυβερνήσεως, έκανε νέες διανοίξεις πετρελαιοπηγών στην Ζάκυνθο όπου και κατασκεύασε ένα μικρό διυλιστήριο δοκιμαστικής παραγωγής το οποίο παρήγαγε άριστης ποιότητας πετρελαιοειδή με ελάχιστα ποσοστά θείου, ενώ είχε εκπονηθεί σχεδιασμός κατασκευής μεγάλου διυλιστηρίου στην Ζάκυνθο. [σημ: Ο ίδιος ο Σοφιανόπουλος ο πρώτος και μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που εξόρυξε πετρέλαιο από ελλ. έδαφος, έχει δηλώσει σε εκπομπές ότι ο αρχικός ρυθμός παραγωγής ήταν 40 βαρέλια πετρελαίου ανά ημέρα ! ]
Μετά την Μεταπολίτευση υπουργός του Καραμανλή διέταξε την εθνικοποίηση των πετρελαιοπηγών της «ΧΡΩΠΕΙ»¨στην Ζάκυνθο με την αιτιολογία ότι «η εξόρυξη πετρελαίου είναι αρμοδιότητα του ελληνικού κράτους, και όχι ιδιωτών.(και πολυ σωστα εκανε) Η «ΧΡΩΠΕΙ», πειθόμενη στην ως άνω αιτιολογία, παρέδωσε τις πετρελαιοπηγές της Ζακύνθου εις το κράτος, και αμέσως μετά ο Έβερτ διέταξε ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Διαπιστώνοντας την ατιμία - προδοσία κατά της Ελλάδος από τους Καραμανλή και Έβερτ, αυτοδικαίως το 1975 έθεσε πάλι σε λειτουργία τις πετρελαιοπηγές Ζακύνθου και κάλεσε τις αρχές να τις παραλάβουν εκ νέου και να τις κρατήσουν σε λειτουργία για παραγωγή Ελληνικού πετρελαίου. Σε απάντηση, ο Έβερτ, με την συνεργασία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, διέταξε το οριστικό κλείσιμο των πετρελαιοπηγών Ζακύνθου, την καταστροφή του εκεί διυλιστηρίου της «ΧΡΩΠΕΙ» και την σύλληψη και φυλάκιση του Σ. Σοφιανόπουλου στον Κορυδαλλό"

Και μετα μιλαμε για μεγαλους πολιτικους και ιστοριες απλα γιατι δεν ξερουμε την αληθεια.. και γιατι δεν ξερουμε την αληθεια ρωτηστε τον κ. Τραγκα που αν και παρων το καλυψε καλα το θεμα της καταστροφης του διυλιστηριου γιατι προφανως καποιοι δεν θελουν η Ελλαδα να παει μπροστα, αλλα να ειναι μια ζωη στην μιζερια, αρα και υποχυριο τους.. και δυστυχώς με συμπαραστατες τους Ελληναρες αυτους.."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ