Βελόπουλος κατά Ψωμιάδη

Βελόπουλος κατά Ψωμιάδ

η


Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος    του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» ερωτηθείς για την χρησιμοποίηση του χώρου δημοτικού σχολείο στο Λιτόχωρο Πιερίας κατά την προεκλογική επίσκεψη του κ. Ψωμιάδη στην Πιερία:

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών της Πιερίας, την Πέμπτη 30-9-2010 και ώρα 19.30μμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στο Λιτόχωρο Πιερίας, ο κ. Ψωμιάδης απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα! Ο χώρος που προορίζεται για την εκπαίδευση και τη μόρφωση των παιδιών του Λιτόχωρου αμαυρώθηκε από μία προεκλογική συγκέντρωση η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου. Δεν ξέρω ποιος δίνει το δικαίωμα στον κ Ψωμιάδη να χρησιμοποιεί τους χώρους των σχολείων, αλλά η λογική του νόμιμου και ηθικού διέπει όλο το μήκος και πλάτος της παράταξης Ψωμιάδη.
Για μένα ούτε νόμιμο είναι ούτε ηθικό!
Δυστυχώς στον πανικό του ο Πανίκας και βλέποντας τα ποσοστά του να κατρακυλούν, χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα ακόμα και τους ιερούς χώρους των σχολείων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ