Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια..σε Ερωτική φωλά στο Κολωνάκι

Ερωτική φωλά Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια στο Κολωνάκι

 

 

Ο Χατζηγιάννης εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε στο νέο του σπίτι στο Κολωνάκι, το οποίο είναι μεν στο κέντρο αλλά ουσιαστικά είναι... απόκεντρο, αφού βρίσκεται μακριά από την κίνηση της πλατείας.Το διαμέρισμα βρίσκεται σε νεόκτιστη πολυκατοικία, κατασκευασμένης με σύγχρονες προδιαγραφές. Μάλιστα, στην είσοδο υπάρχει σύστημα πρόσβασης με pin, που καθιστά απαγορευτική την προσπέλαση όποιου δεν έχει κάρτα.«Απέναντι από το σπίτι του Χατζηγιάννη βρίσκεται ένα ινστιτούτο αισθητικής. Στην αρχή νομίζαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέπτεται το ινστιτούτο, όμως, διαπιστώσαμε ότι πηγαίνει στην πολυκατοικία που βρίσκεται το σπίτι του Μιχάλη», λέει στην εφημερίδα «Espresso» κάτοικος της περιοχής.

Η Ζέτα λοιπόν φέρεται να επισκέπτεται συχνά - πυκνά το διαμέρισμα του τραγουδιστή, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και φορώντας καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου για να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Τα σενάρια για την σχέση του τραγουδιστή με την ηθοποιό δίνουν και παίρνουν από το καλοκαίρι, λίγους μήνες μετά τα... μαντάτα ότι ο Μιχάλης είχε δεσμό με την Θάλεια Προκοπίου.Μα πότε τα προλαβαίνει τόσα αισθηματικά ο τραγουδιστής; Για πότε χώρισε την Ολυμπίου και τα βρήκε με την Προκοπίου δεν το καταλάβαμε, όπως βέβαια δεν καταλάβαμε πότε χώρισε με την Προκοπίου για να τα βρει με την Μακρυπούλια... Μας βγήκε και Δον Ζουάν ο Μιχαλιός!Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλης δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες.
Το ίδιο και η Ζέτα Μακρυπούλια, που όσο κι αν την ρώτησαν δεν θέλησε να πει το παραμικρό! Εντύπωση μας κάνει, γιατί όταν της χρέωναν τον Γιάννη Λάτσιο έσπευσε να το διαψεύσει και γινόταν πυρ και μανία σε κάθε ερώτη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ