Η «αμαρτωλή» πανεπιστημιακή διατριβή

Η «αμαρτωλή» πανεπιστημιακή διατριβή

 

 

 

Η «αμαρτωλή» πανεπιστημιακή διατριβή
Οι πιο πολλοί φοιτητές παραδίδουν διατριβές με θέματα σοβαρού κοινωνικού, πολιτικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Μια φοιτήτρια όμως από το Ντουκ της Βόρειας Καρολίνα, είπε να κάνει τη διαφορά, δημοσιεύοντας μια τόσο πικάντικη όσο και απίθανη πανεπιστημιακή διατριβή.
Η εργασία με θέμα:« Η εκπαίδευση πέρα από τις αίθουσες: Εξελίσσοντας την ακαδημαϊκή εκπαίδευση»,παρουσιάστηκε με PowerPoint, και κατάφερε να καθηλώσει τους πάντες όχι τόσο για τα επιστημονικά της συμπεράσματα, όσο για τις πιπεράτες της λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, στην διατριβή, η νεαρή φοιτήτρια παρουσιάζει ένα λεπτομερή κατάλογοδεκατριών συμφοιτητών της με τους οποίους συνευρέθηκε ερωτικά. Αφού «συνοδεύει» τον καθένα τους με ένα λεπτομερές βιογραφικό, δίνει «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειεςγια τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, βαθμολογώντας τους με άριστα το 10.
Και δεν σταματά εδώ: κάθε νεαρός παρουσιάζεται με την ...
προσωπική του φωτογραφία από το Facebook, ενώ δημοσιεύονται και οι καυτοί διάλογοι που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα, η αχόρταγη φοιτήτρια δεν διστάζει να αξιολογήσει και το «προφίλ» κάθε της εραστή ανάλογα με τη σωματική του ελκυστικότητα, το μέγεθος των γεννητικών οργάνων του, αλλά και το ταλέντο του στο κρεβάτι!
Βέβαια, το «κερασάκι στην τούρτα», ήταν δημοσίευση της εν λόγω «διατριβής» στην ιστοσελίδα jebel, κάνοντας το γύρο του κόσμου! Η φοιτήτρια πάντως μετά το σάλο δήλωσε: «Λυπάμαι. Ποτέ δεν ήθελα να βλάψω σκόπιμα τους συμφοιτητές μου».


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ