ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

 


Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει η Υγεία του βαρυποινίτη Νίκου Παλαιοκώστα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ρεπόρτερ", ο αδερφός του διαβοητού κακοποιού, αρνείται την οποιαδήποτε φαρμακευτική στήριξη λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, αφού είναι Δωδεκαθεϊστής.

Εδώ και μήνες, αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναφρά του, γεγονός που αναγκάζει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον μεταφέρουν αρκετά συχνά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.
Οι γιατροί ωστόσο του νοσοκομείου αδυνατούν να κάνουν κάτι για να τον βοηθήσουν, καθώς ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε φαρμακευτική βοήθεια λόγω της θρησκείας του, αλλά και επιδή πάσχει από Φαρμακοφοβία, μία πάθηση ψυχολογικής φύσεως η οποία.κάνει τα άτομα να πιστεύουν πως με τη χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης.
Σύμφωνα με τη "Ρεπόρτερ", ο κρατούμενος αντιμετωπίζει πλέον αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, και δεν αποκλείεται να μεταβεί στο Νοσοκομείο του Ρίoυ άμεσα και μαλιστα για νοσηλεία μακράς διαρκείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ