ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

 

10 Οκτ 2010
Με μία κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες, ο Ηλίας Βιολίδης παραιτήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την "προσωπική του αξιοπρέπεια" όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του Ηλία Βιολίδη, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει: «Υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους που αφορούν την αξιοπρέπεια μου. Η ένταση των κατευθυνόμενων φημών που με πλήττουν το τελευταίο διάστημα με αναγκάζει για λόγους ευθιξίας να μην μετέχω πλέον διοικητικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρόλο .....που με συνδέουν εξαιρετικά ισχυροί δεσμοί με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Για να μην μείνουν αναπάντητα ερωτήματα θα παραθέσω αύριο (13:00 αίθουσα Τύπου γηπέδου Τούμπας) συνέντευξη Τύπου».
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο κ. Βιολίδης είναι χολωμένος για κάποια πράγματα που ακούστηκαν κατά καιρούς εις βάρος του, και συγκεκριμένα ότι φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει χρήματα της ΠΑΕ (ύψους 2.5-3 εκατ. ευρώ) για τις ανάγκες των προσωπικών του επιχειρήσεων. Αυτό πάντως έχει διαψευστεί κατηγορηματικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα, ο ίδιος τελούσε χρέη αντιπροέδρου και στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ (θέση από την οποία επίσης παραιτήθηκε), ο οποίος σύστησε επιτροπή διαφάνειας για τον έλεγχο των οικονομικών  στοιχείων της ΠΑΕ. Συνεπώς ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση ίσως να είναι και το θέμα του ασυμβίβαστου που τέθηκε.
Όπως και να ‘χει πάντως, αυτό είναι ένα ακόμη δυνατό χτύπημα που δέχεται η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, καθώς προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Γκαγκάτση, Βρύζα και Σάντος.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ