Aπαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Γ. Μητρόπουλο


Aπαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Γ. Μητρόπουλο
 
 
Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ), Γιώργος Μητρόπουλος.
Ο κατηγορούμενος, διευθυντής της υπηρεσίας Διαχείρισης Ακινήτων στην ΚΕΔ, παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερες από δώδεκα ώρες και αρνήθηκε ενώπιον της κ. Καλού ότι ο ρόλος του στην υπόθεση ήταν καθοριστικός. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι συνέταξε για την υπόθεση των ανταλλαγών «μη δεσμευτικές εισηγήσεις-γνωμοδοτήσεις» και τόνισε πως η ΚΕΔ δεν είχε την ευθύνη για την επιλογή των ανταλλάξιμων ακινήτων.
Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο η Κτηματική Εταιρεία λειτούργησε ως εντολοδόχος των αρμόδιων υπουργείων, βάσει καταλόγων με σημειωμένα ακίνητα που είχε σταλεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Για το ολυμπιακό ακίνητο ο κατηγορούμενος φαίνεται να υποστηρίζει πως κατέληξε στη Μονή Βατοπεδίου διότι το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας δεν κατάφερε να μεταφερθεί εκεί.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ