Μπούφος , Μαλάκας ή Αρχιλαμόγιο ο Βελόπουλος; Και επίσημα επιλέγει τον Μάρκο Καραμπέρη ...


Βελόπουλος: Και επίσημα ο Μάρκος Καραμπέρης

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρουσίασε τον Αντιπεριφερειάρχη κ Καραμπέρη Μάρκο, γνωστό επιχειρηματία στη Βέροια και Πανελλαδικά, λέγοντας τα εξής:

Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν.

Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν.......

Εμείς σχολιάζουμε.....Τώρα όλα αποκαλύπτονται , Δυστυχώς όλοι γνωριζόμασται και δυστυχέστερα όλοι κρινόμεθα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε και να βλέπουμε τους κύκλους που κινείτε ο καθένας μας.

ο Μάρκος Καραμπέρης στην εξεταστική


>Δήλωσε ότι γνωριζόταν από 25ετίας με τον κ. Κουκοβίνο, σύζυγο της κ. Σωτηροπούλου, ο οποίος εμφανίσθηκε στο βίντεο να επιχειρεί εκβιασμό!
>Είναι κουμπάρος του κ. Πάπιστα, στον οποίο περιήλθαν οικόπεδα – φιλέτα του Δημοσίου, μέσω μονής Βατοπεδίου, διότι έχει βαπτίσει το πέμπτο τέκνο του επιχειρηματία, τον Εφραίμ! Στην βάπτιση μάλιστα παρίστατο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης!
>Ερωτηθείς αν γνωρίζει την κ. Κάνου, η οποία είχε μεσολαβήσει για την συνάντηση της κ. Σωτηροπούλου με τον κ. Ψωμιάδη, δήλωσε ότι δεν την γνωρίζει. Όταν η ερώτηση επαναλήφθηκε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της κ. Κάνου, δήλωσε ότι φυσικά γνωρίζει την Αζέλ, την χορεύτρια οριεντάλ, διότι την απασχολούσε πριν χρόνια στο νυκτερινό κέντρο ιδιοκτησίας του!
Σε σχέση με την υπόθεση εκβιασμού του κ. Πάπιστα από τον κ. Κουκοβίνο για τα οικόπεδα του Βατοπεδίου στην Νέα Ρεδαιστό, κατέθεσε ότι:
>Ενεργούσε ως ενδιάμεσος μεταξύ Πάπιστα και Κουκοβίνου με εντολή εν λευκώ διαχείρισης της υπόθεσης από πλευράς Πάπιστα και με την οδηγία να δοθεί ποσόν στον φερόμενο ως εκβιαστή σε επιταγή.
>Όλες οι κινήσεις του είχαν ως στόχο την διαφύλαξη του πρεστίζ των επιχειρήσεων Πάπιστα από δημοσιεύματα σχετικά με τα οικόπεδα στην Νέα Ρεδαιστό.
>Σε καμία φάση οι εκβιαζόμενοι Πάπιστας και Καραμπέρης δεν διανοήθηκαν καν να προσφύγουν στην νόμιμη οδό (καταγγελία στις αρχές, προσημείωση χαρτονομισμάτων κλπ) παρά το γεγονός ότι α) ο εκβιασμός έγινε ενώπιόν του, β) ότι ο ίδιος δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία σε τέτοια ζητήματα, καθώς δεν έχει νομική κατάρτιση ή αστυνομική προϋπηρεσία και γ) η υπόθεση ξεκίνησε σε δημόσιο χώρο, δηλαδή σε καφετερία!
>Το πρόβλημα του εκβιασμού λύθηκε μόλις κατάφερε να καταγράψει την συνάντησή του με τον κ. Κουκοβίνο σε βίντεο και αφού το παρέδωσε στον κ. Πάπιστα !!! (ο οποίος όμως δεν το παρέδωσε στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα… δηλαδή ο εκβιασμός λύθηκε με εκβιασμό;;;)







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ