Στην ''συμπρωτέουσα'' θα συναπολαύσουμε ποτέ παρόμοιες υπηρεσίες ;...Ταχύτερο το Τραμ - Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου!

Ταχύτερο το Τραμ - Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου!

 




Προτεραιότητα στα φανάρια του τραμ αναμένεται να δώσει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το κύρος, η αξιοπιστία και η ταχύτητα του.
Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας, από τις 30 του μηνός Οκτωβρίου, σχεδόν 80 φωτεινοί σηματοδότες θα αποκτήσουν προτεραιότητα στο... κομμάτια Νέος Κόσμος – Φλοίσβος, μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος.
Αυτό σημαίνει πως θα μειωθούν σημαντικά οι χρόνοι των διαδρομών, ενώ θα αυξηθεί παράλληλα η ταχύτητα του τραμ.
Έτσι λοιπόν, η διαδρομή Σύνταγμα – Βούλα θα διαρκεί 12 λεπτά λιγότερα, από τα 60 στα 48 λεπ΄τα, ενώ η διαδρομή Σύνταγμα – ΣΕΦ θα ολοκληρώνεται σε 45 αντί 55 λεπτά.
Στο Φλοίσβο παρέχεται η δυνατότητα στους επιβάτες του τραμ να "δανειστούν" ποδήλατα και να τα επιστρέψουν ύστερα από δύο ώρες!
Στην τερματική στάση "Σύνταγμα" λειτουργεί info-kiosk, όπου εξειδικευμένος υπάλληλος παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τραμ και τη λειτουργία του, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
Από την 1η Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η νέα υπηρεσία Συνοδών, οι οποίοι θα επιβιβάζονται στα οχήματα, θα παρέχουν πληροφορίες και βοήθεια στους επιβάτες και με την παρουσία τους θα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της λαθρεπιβίβασης.
Θα κάνουν έλεγχο εισιτηρίων και θα έχουν δικαίωμα καταγραφής προστίμων, όπως οι ελεγκτές εισιτηρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ