Απολύσεις στον ΟΤΕ ζητούν οι Γερμανοί!

Απολύσεις στον ΟΤΕ ζητούν οι Γερμανοί!

 




Πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει ο Γκουίντο Κέρκοφ, Γερμανός άλλωστε. Το ακροατήριό του ήταν παραπάνω από πολυπληθές, στο ετήσιο συνέδριο InfoCom, όπου και ζήτησε "πιο ευέλικτη εργατική νομοθεσία, για να δοθούν στον ΟΤΕ μεγαλύτερα περιθώρια για τη βελτίωση του κόστους του προσωπικού και για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας προσανατολισμένου στην αποδοτικότητα".
Πιο απλά και κατανοητά ο Γερμανός εκπρόσωπος της Deutsche Telekom ζήτησε, ώστε να λειτουργήσει καλύτερα ο Οργανισμός, τα εξής:..............
- Αλλαγή της εργασιακής νομοθεσίας. Αυτό εκτιμάται πως θα οδηγήσει σε νέους κανονισμούς εργασίας και συμβάσεις στον ΟΤΕ.
- Καλύτερη "διαχείριση" του ανθρώπινου δυναμικού. Αυτό είναι ξακάθαρο από μόνο του. Η καλύτερη διαχείριση περιλαμβάνει τόσ απολύσεις όσο και περικοπές στους μισθούς.
- Αλλαγές στον τρόπο απασχόλησης και αξιολόγησης του προσωπικού, ενδεχομένως με μεταθέσεις.
Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις από τους εργαζόμενους αλλά αυτές πρέπει να θεωρείται σίγφουρο πως θα υπάρξουν.
Ο Γκ. Κέρκοφ σημείωσε μάλιστα ότι η επένδυση της DT στον οργανισμό προκαλεί στη γερμανική εταιρεία "ανάμεικτα συναισθήματα", τόσο ανάμεικτα ώστε η γερμανική εταιρία να διαγράψει από τα λογιστικά της βιβλία 900 εκατ. από το σύνολο της επένδυσής της στον ΟΤΕ.
Υπενθυμίζεται πως η αρχική επένδυση έφτανε τα 3,8 δισ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ