Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με.. πύθωνα!

Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με.. πύθωνα!

 


Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με πύθωνα
Τεράστιοι πύθωνες και πολλά άλλα είδη φιδιών είναι οι καλύτεροι φίλοι της Νάταλι, ενός κοριτσιού μόλις δυο χρονών από την Παλαιστίνη, που παίζει μαζί τους και τα ταΐζει, λες και είναι οι κούκλες της.
Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς η μικρή κληρονόμησε αυτήν την ομολογουμένως παράξενη συνήθεια από τον 35χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του εκτρέφει… φίδια!
Στην συλλογή του, διαθέτει πάνω από μια ντουζίνα φίδια, συμπεριλαμβάνοντας τεράστιους πύθωνες, που ζουν σε ένα υπόστεγο μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι του στην Δυτική Όχθη και τα οποία θεωρεί «μέλη της οικογένειας του»!
Ο Amwasi γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα διαφορετικά είδη φιδιών, καθώς.......... και ποιο είναι το κατάλληλο αντίδοτο για κάθε τύπο δαγκώματος. Εκτός από τα τοπικά φίδια που συλλέγει, εισάγει και άλλα είδη από άλλες χώρες.
Όσο για τα παιδιά του; θεωρούν τους τεράστιους πύθωνες σαν κατοικίδια. Η 2χρονη Νάταλι τα φιλάει και πάει βόλτα πάνω στην ράχη τους ενώ ο 13χρονος γιος του Ibrahim, τα ταΐζει όταν ο πατέρας του λείπει.
Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 35χρονος άνδρας εκτρέφει κοτόπουλα, πάπιες και κουνέλια προκείμενου να εξασφαλίσει συνεχή τροφή για τα «κατοικίδια» του. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα τάισε τους πύθωνες με ένα αρνί που ήταν πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από την ίδια του την κόρη. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει δεν φοβάται για την ασφάλεια της

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ