Ποιος και γιατί απειλεί τη Λώρη...

Ποιος απειλεί τη Λώρη...

 

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι από το άρθρο που έγραψε για το Δημαρά, άρχισαν, κατά πως λέει η ίδια, οι απειλές ακόμη και κατά της ζωής της. Φοβήθηκε η (μην...

...κάνετε λάθος στην ανάγνωση του πρώτου συμφώνου από το επωνυμο της) Κέζα.

Ιδού και το άρθρο. Δεν ήταν πια και τόσο φοβερό, ίσα ίσα το βλέπω και πολύ καλό....λέτε να την πέσουνε τώρα και σε μένα ;

Υποψηφιότητα mix grill 

  Τρίτη 5 Οκτωβρίου 201
 
Λίγους προοδευτικούς, κάποιους πασόκους, έναν δεξιούλη και το άρμα αρμάτων ξεκίνησε την πορεία του. Ο συνδυασμός του κ. Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής, το «Αρμα Πολιτών», ακολουθεί τις
επιταγές της πολιτικής μόδας.

Ακριβώς όπως ο κ. Αλέκος Αλαβάνος κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ να στηρίξουν το δικό του «Μέτωπο», έτσι και ο κ. Δημαράς μάζεψε λίγο απ΄ όλα για να φτιάξει το δικό του ψηφοδέλτιο. Η πρόθεση είναι προφανής, να τσιμπολογήσει ψηφοφόρους δεξιόζερβα όμως αυτή η αλλόκοτη συνύπαρξη γελοιοποιεί την εκλογική διαδικασία. Ο κ. Δημαράς δεν κάνει πάρτι ώστε να καλεί φίλους με τους οποίους κάνει καλή παρέα. Ο κ. Δημαράς δεν είναι υποψήφιος για τη διαχείριση πολυκατοικίας ώστε να συνεργαστεί με τον πάσα ένα, ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων.

Μια αλλόκοτη συνύπαρξη έχει εγκατασταθεί και εντός του κ. Δημαρά. Ο ίδιος κατέγραψε την αντίθεσή του με το μνημόνιο ψηφίζοντας «παρών», ο ίδιος κατόπιν υπερψήφισε τα νομοσχέδια που το υλοποιούν. Αφού διεγράφη από το ΠαΣοΚ και κόλλησε ένσημα επαναστάτη, συνέχισε να συμπορεύεται με την πολιτική της κυβέρνησης. Δεν τον είδαμε να ψηφίζει «παρών» στο Ασφαλιστικό, δεν τον είδαμε να συνεχίζει την αντίσταση. Ισα-ίσα που υιοθέτησε όσα τον συνέφεραν, λέγοντας ότι θα παντρέψει τον «Καλλικράτη» με το μνημόνιο. Σε μια απόπειρα να ερμηνεύσει τις αντιφάσεις του ο κ. Δημαράς ισχυρίστηκε ότι έχουμε δημοκρατία. Ως γνωστόν, η «δημοκρατία» γίνεται όλο και πιο αφηρημένη έννοια, όπως συμβαίνει με τον «σοσιαλισμό» από τον οποίο κατάγεται ο πολυσυλλεκτικός πολιτευτής.

Ο κ. Δημαράς έκανε ακόμη μια αποστομωτική δήλωση, όταν τον ρώτησαν γιατί κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές: «Τι οδήγησε τη μητέρα μου να με γεννήσει;». Κατέστησε λοιπόν σαφές ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική οφείλεται σε κάποιο βιολογικό χρέος, ίσως σε μια ανεξέλεγκτη εσωτερική, ορμονική ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε καλά ως τώρα, να παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας. Εξελέγη βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ το 1996 και κατόπιν προσχώρησε στη μεγάλη κεντρώα οικογένεια. Οι άνθρωποι του Τσοβόλα τον αποκάλεσαν «προδότη», χωρίς βέβαια να μπορούν να φανταστούν τη συνέχεια. Ασφαλώς και δεν είναι κακό να μεταπηδά κάποιος από το ένα κόμμα στο άλλο, όταν υπάρχει ιδεολογική συνάφεια. Δεν υπάρχει καν πρόβλημα όταν κάποιος αλλάζει μυαλά. Μόνο που οι πρόσφατες ενέργειες του κ. Δημαρά δεν αφορούν μεταπήδηση αλλά πολτοποίηση.

Ο κ. Δημαράς στηρίζεται από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Συναντήθηκαν στο γραφείο του Επίτιμου στη Βουλή, έβαλε και ένα «ντοράκι» στη λίστα του και πορεύεται με τους εχθρούς της Ρηγίλλης.

Επειδή έχουμε μια εμμονή με τα ασήμαντα, να θυμηθούμε ότι και οι δύο διαγράφηκαν από τα κόμματά τους λόγω μνημονίου. Εκείνος παριστάνει πως είναι κατά, εκείνη πραγματικά πιστεύει ότι η απόφαση ήταν ορθή. Είναι λοιπόν τόσο επουσιώδης η διαφορά τους; Οχι, δεν είναι επουσιώδης, όμως η εξουσία είναι σκληρό ναρκωτικό. Ο κ. Δημαράς θέλει να εκλεγεί πάση θυσία, πάση συνεργασία, και ας μην έχει ακόμη συγκεκριμένες προτάσεις για την περιφέρεια. Εχει μιλήσει γενικώς και αορίστως για την Υγεία και την Παιδεία. Είπε δηλαδή ότι αυτά τον «καίνε» και θέλει να κάνει έργο. Πλην όμως το «έργο» δεν είναι αποκομμένο από τις πεποιθήσεις. Η Παιδεία και η Υγεία δεν αφορούν ντουβάρια και νέα κτίρια.

Αυτή η νέα τάση των αλλόκοτων συμφωνιών θυμίζει μπάρμπεκιου. Λίγο κοτόπουλο, λίγο χοιρινό, λίγο μοσχάρι. Ας μη μιλήσουμε όμως παραπάνω για τα κρέατα.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ