Μετά τον πλακώνεις η δεν τον πλακώνεις κυριε Πρόεδρε (στο ΤΕΒΕ)?...

Μετά τον πλακώνεις η δεν τον πλακώνεις κυριε Πρόεδρε (στο ΤΕΒΕ)?...

 


Δικαίωμά μου να πληρώσω την τελευταία μέρα!...
Το MEGA σε ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΕΕ Δάφνης, έδειχνε τον υπάλληλο στο γκισέ που δούλευε χωρίς το "προστατευτικό" τζάμι στο γκισέ.
Την προηγούμενη μέρα ασφαλισμένος που βρήκε την εξυπηρέτηση απαράδεκτη, ήρθε στα χέρια με το εξυπηρετητή του, και το' κανε καλοκαιρινό.
Ο τίτλος βέβαια που γράφει ότι "οι υπολογιστές δεν λειτουργούν" δίνει μια εικόνα της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι συνδρομητές-ασφαλισμένοι καθημερινά, αλλά δεν πληροφορεί ότι το φαινόμενο-δικαιολογία (για όλα φταίνε τα κομπιούτερ) είναι........
σύνηθες, και το κόλπο παλιό σε πολλές Δημόσιες υπηρεσίες.
Αλλά ...

πολλές φορές την αφορμή να ξεσπάσεις σε υπάλληλο, την δίνουν τα απαράδεκτα κωλόχαρτα στις τζαμαρίες (κλικ φωτό), που "προειδοποιούν " αγενέστατα τους πολίτες να...
μην τολμήσουν να ζητήσουν πληροφορίες.
Όσο για την αγένεια του διοικητού του ΤΕΒΕ να "κατηγορήσει" τους συνδρομητές που πληρώνουν το μισθό του (για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του Οργανισμού) ότι φταίνε που πάνε την τελευταία μέρα, είναι αχαρακτήριστη.
Πήγε ποτέ ο μακάκας στη Ασφαλιστική του αυτοκινήτου του να πληρώσει την τελευταία μέρα της προθεσμίας (πριν λήξει), και τον πρόσβαλαν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, γιατί το άφησε τελευταία στιγμή?
Αι στο κόρακα διορισμένοι άχρηστοι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ