ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ.....Σκότωσα την ανίψια μου γιατί έτσι γούσταρα!

Σκότωσα την ανίψια μου γιατί έτσι γούσταρα!

5 Οκτ 2010
Ένας άνδρας από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, που είχε εμμονή με τον βιασμό, το βασανισμό και την παιδοφιλία, φυλακίστηκε ισοβίως για τον φόνο της 12χρονης ανιψιάς το .Ο John Maden κάλεσε την Tia Rigg στο σπίτι του στο Cheetham Hill στο βόρειοManchester αφού πρώτα της είχε στείλει μήνυμα, ζητώντας της να κάνει τηνbabysitter στην κόρη του και ξαδέρφη της. Στη συνέχεια την νάρκωσε, τη βασάνισε, τη βίασε, τη μαχαίρωσε στο στομάχι και την έπνιξε με τη χορδή μίας κιθάρας.
Ο Maden, 37 ετών, έριξε το ενοχή του στην … αγάπη του για τον βιασμό και ότι είχε αποκτήσει τόση εμμονή με αυτά τα δυο που «κατέβαζε» συνεχεία πορνογραφικό περιεχόμενο με σκηνές παιδοφιλιας, δεν έπεισε κανέναν και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Το δικαστήριο είπε χαρακτηριστικά πως ο ειδεχθής φόνος ηταν ξεκάθαρα προσχεδιασμένος και χαρακτήρισε το έγκλημα ως «σεξουαλικό». Τα γεγονότα δείχνουν φανερά σεξουαλικό κίνητρο και αποκαλύπτουν βασανισμό, βιασμό και κακομεταχείριση. Χαρακτήρισαν μάλιστα τον εν λόγο φόνο ως τον «απόλυτο φόνο ενός παιδιού»
Στο σπίτι του βρέθηκε και μεγάλη βιβλιογραφία με μεθόδους δολοφονίας ενώ η αστυνομία βρήκε εκατοντάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.
Τόνισαν πως ο άνδρας ακολούθησε ως παράδειγμα διαφορές σκηνές από πορνογραφικά βίντεο που είχε στην κατοχή του.
Το δικαστήριο έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεφώνημα του άνδρα στην ξαδέρφη του, ζητώντας την να του στείλει την ανιψιά του για να προσέχει την κόρη του όσο αυτός έλειπε, όπως και το μήνυμα που έστειλε στο μικρό κορίτσι. Σαρανταπέντε λεπτά αργότερα το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό!
Η αστυνομία είπε χαρακτηριστικά πως ο άνδρας ήταν απίστευτα … χαλαρός όταν τους τηλεφώνησε μετά το έγκλημα που διέπραξε. Ορίστε και ο διάλογος τους.
Maden: Γεια σας, θα ήθελα να αναφέρω ένα φόνο

Αστυνομία: Ποιος είστε εσείς;
Maden: John Nigel Maden
Αστυνομία: Και τι συνέβη;
Maden: Δολοφόνησα την ανιψιά μου
Αστυνομία: Πότε έγινε αυτό;
Maden: Μόλις τώρα σταμάτησα να τη σκοτώνω
Αστυνομία: Γιατί το κάνατε αυτό
Maden: Γιατί έτσι γούσταρα!

Ο Maden δήλωσε αργότερα πως άκουγε μέσα στο κεφάλι του δυο φωνές, μια κακή και και μια καλή.
Ο δικαστής Keith είπε στον άνδρα ότι δεν πρόκειται να βγει ποτέ έξω από την φυλακή. Συμπλήρωσε πως «είναι απαράδεκτο το ότι η 12χρονη ανιψιά σου πέθανε γιατί εσύ αποφάσισες να κάνεις τις άρρωστες φαντασιώσεις σου πραγματικότητα.
Το γεγονός ότι επέλεξες την 12χρονη ανίψια σου, η οποία σε εμπιστευόταν και σε αγαπούσε, το κάνει ακόμη πιο αποκρουστικό. Ένα κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και δεν μπορούμε να φανταστούμε τις στιγμές αγωνιάς που πρέπει να έζησε. Θα φυλακιστείς ισοβίως.»
Η μητέρα της μικρής όπως και η υπόλοιπη οικογένεια βρισκόταν στο δικαστήριο όπου άκουγε εμβρόντητη. Η μανά είπε χαρακτηριστικά «Όταν ο εφιάλτης άρχισε, με σκότωσε μέσα μου. Η καρδιά μου είναι σπασμένη και δεν θα κολλήσει ποτέ ξανά. Το μόνο που έμεινε είναι μια μεγάλη μαύρη τρύπα Τουλάχιστον αποδόθηκε δικαιοσύνη και η Τια θα αναπαυθεί ειρηνικά».


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ