«Σεξ και μαύρη μαγεία» με εμπλεκόμενους Έλληνες της Αυστραλίας

«Σεξ και μαύρη μαγεία» με εμπλεκόμενους Έλληνες της Αυστραλίας


blackMagicΥπόθεση «σεξ και μαύρης μαγείας», με δράστες και θύματα ομογενείς, εκδικάζεται σε δικαστήριο του Σίδνεϊ.
Κατηγορούμενοι είναι δυο άνδρες και μια γυναίκα που φέρεται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά δυο γυναίκες (ελληνικής καταγωγής) κατά τη διάρκεια «ψεύτικης προσευχής», με την οποία, υποτίθεται, ότι γινόταν ξορκισμός των θυμάτων τους.
Συγκεκριμένα, ως δράστης φέρεται ο 40χρονος Θανάσης Ψυχογιός, κάτοικος Σίδνεϊ, έγγαμος, ο Αντώνης Γκολοσιάν, 62 χρόνων, και η Φράνσις Ψυχογιός 39 ετών. Οι δυο άνδρες ισχυρίζονται πως είναι αθώοι. 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι υπνώτιζαν τις δυο γυναίκες ελληνικής καταγωγής, τους έδεναν τα μάτια και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια «προσευχών», με τις οποίες θα ξόρκιζαν την κατάρα και τα κακά πνεύματα.
Καταθέτοντας ο σύντροφος ενός εκ των θυμάτων τους, είπε ότι το ανακάλυψε, όταν δέχθηκε τηλεφωνήματα και μια «δαιμονική φωνή» του έλεγε πως η σύντροφός του «κοιμόταν από δω και από κει».
Η «δαιμονική φωνή» του είπε να πάει σε ένα ξενοδοχείο και να δει με τα μάτια του τι έκανε η γυναίκα του αλλά «να μην πειράξει τον Άθα. Αν τον πειράξεις, δεν θα μπορέσουμε να σε προστατεύσουμε από το κακό», τού είπε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ