ΚΟΥΡΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ....ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ

Η μεσολάβηση του Χατζηνικολάου και το "όχι" από τον Βαρδή...

 


Η μεσολάβηση του Χατζηνικολάου και το "όχι" από τον Βαρδή Από την ώρα που ξέσπασε η κρίση, ο Χατζηνικολάου κινητοποιήθηκε. Ο Γιώργος Κουρής του ζήτησε να επιχειρήσει προσέγγιση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. "Εσύ, Νίκο, θα μιλήσεις στον Βαρδή και αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει με τον Σάλα", φέρεται να είπε ο εκδότης της "Αυριανής" στο στενό του συνεργάτη.......


Οι επιφυλάξεις που είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου κάμφθηκαν μετά την παρέμβαση του Γιαννίκου. "Νίκο, πάμε για κλείσιμο, κάνε ό,τι μπορείς...". Πράγματι ο δημοσιογράφος άρχισε να βολιδοσκοπεί το περιβάλλον του Βαρδινογιάννη. Τελικά αποφάσισε να κάνει την κίνηση. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, όμως, του εξήγησε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Του έδειξε την πλήρη οικονομική ανάλυση και εξήγησε ότι δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει αυτή τη φορά είτε μέσω της Πειραιώς είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι στο εσωτερικό του σταθμού υπάρχει αυτή την ώρα αναβρασμός, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται να πάρουν το σύνολο του μισθού τους και αναζητούν την πλέον αποτελεσματική αντίδραση για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.
ΚΑΡΦΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ