Μύκονος: Βράβευση ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη

Μύκονος: Βράβευση ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη

 

15 Οκτ 2010
Ως καλύτερο ευρωπαϊκό νησί επέλεξαν για μια ακόμη χρονιά τη Μύκονο οι αναγνώστες της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Cond Nast Traveler, απονέμοντας στο νησί το Cond Nast Traveler Readers' Choice Award. Η Μύκονος ξεπέρασε και πάλι τα πλέον ανταγωνιστικά νησιά της Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης στην......... κατηγορία "Καλύτερο Ευρωπαϊκό Νησί" ("Best European Island"), μεταξύ των οποίων την Ίμπιζα, το Κάπρι, τη Μαδέρα και τη Μαγιόρκα, συμπληρώνοντας τη μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία (78.0).
Τα αποτελέσματα της έρευνας για την άποψη των αναγνωστών του περιοδικού, η οποία ήταν σε εξέλιξη από τον Απρίλιο του 2010, ανακοινώνονται αναλυτικά στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού, το Readers' Choice Issue, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.
"Αισθανόμαστε ικανοποίηση αλλά και δικαίωση που το νησί μας κέρδισε και πάλι τις προτιμήσεις των Αμερικανών τουριστών. Αυτό σημαίνει ότι η κοινή προσπάθεια του Δήμου, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση και έχει την αναγνώριση των χιλιάδων αναγνωστών του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου", δήλωσε για τη βράβευση αυτή ο Δήμαρχος Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ