Παραιτήθηκε - Ξεπαραιτήθηκε ο Ν ιόπλιας

Παραιτήθηκε ο Ν

ιόπλιας και αμέσως μετά ...

 

...ξεπαραιτήθηκε!
Μισή ώρα κράτησε η... παραίτηση του Νίκου Νιόπλια ο οποίος μετά από άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα ανακάλεσε την αρχική του απόφαση, που ανακοίνωσε κλαίγοντας, και παραμένει μέχρι νεωτέρας.
Κατά πολλούς, και παρά τη στήριξη από τον Νικόλα Πατέρα, ο Νίκος Νιόπλιας έπαιζε το...
κεφάλι του απόψε στο Παγκρήτιο. Ο Παναθηναϊκός πέρασε... αέρα, με μια άκρως πειστική εμφάνιση, ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκός «έσπασε» ψυχολογικά. Δεν άντεξε την πίεση που είχε δημιουργηθεί προς το πρόσωπο του μετά τα ανεπιτυχή αποτέλεσμα και δήλωσε πως παραιτείται, αφήνοντας αιχμές!
Ο 45χρονος προπονητής, έφτασε κλαίγοντας στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον προέδρο και να ανακοινώσω ότι δεν θέλω να είμαι προπονητής. Δεν γίνεται στις 22 Αυγούστου να είμαι ο καλύτερος και στις 2 Οκτωβρίου να είμαι ο περίγελος του ποδοσφαίρου»!

Στο χέρι του Πατέρα
Από κει και πέρα, τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Νικόλα Πατέρα. Παρά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια θα πρέπει να κρατήσουμε ένα παράθυρο ανοιχτό σχετικά με την παραμονή του, από τη στιγμή μάλιστα που θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Αν ο Πατέρας δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του Κοζανίτη τεχνικού και τον στηρίξει εκ νέου τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού». Φυσικά υπάρχει και ο... δεύτερος δρόμος που λέει ότι η παραίτηση θα γίνει δεκτή και ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για τον διάδοχο του έλληνα προπονητή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ